Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum arata Andreea Spataru la 10 ani de la Playboy

Antena3 Antena3,
Cum arata Andreea Spataru la 10 ani de la Playboy

A fost asistenta tv, a pozat in Playboy si a intrat intr-un con de umbra pentru a se dedica fetitei ei, care a implinit sapte ani. continuă pe Antena3

Barbatul din Sebes care si-a omorat concubina cu toporul in fata copiilor a primit 10 ani de inchisoare

Judecatorii Tribunalului Alba au fost blanzi cu barbatul din Sebes care si-a ucis concubina cu toporul in fata propriilor copii. Samu Ilie, de 28 de ani, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, pedeapsa minima prevazuta pentru infractiunea de omor. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel.

10 ani cu leul greu: ziua in care s-au taiat patru zerouri din coada monedei nationale si care a adus respectul fata de maruntis

La 1 iulie se implineste un deceniu de cand Romania a trecut la leul greu, adica momentul in care din coada monedei nationale s-au taiat patru zerouri, acesta fiind unul dintre cele mai importante evenimente economice din ultimii 25 de ani. De la 1 iulie 2005, 10. 000 de lei vechi ROL) au echivalat cu 1 leu nou RON). Denominarea efectuata in urma cu 10 ani a schimbat inevitabil perceptia romanilor asupra valorii monedei nationale.

Afacerea Bacalaureat 2015. Firma care vinde fituici de 10 ani a deveni un brand. isi promoveaza marfa folosind poze sexy

Bacalaureatul 2015 aduce nu numai emotii pentru elevi ci si multi bani pentru o firma din Cluj care a vazut in examenul maturitatii o oportunitate de afacere. Cu o activitate de 10 ani pe piata, firma se lauda ca a devenit un brad. Pagina de Facebook are 53. 000 de likeuri. Comenzile se fac direct de pe site si fituicile sunt livrate la domiciliu.

Caru' cu Vedete: O celebra blonda de la noi arata mai bine la 36 ani decat la 20; Adelina Pestritu, schimbare radicala de look! Era super entuziasmata, dar un detaliu i-a scapat; Imagini scandaloase cu o concurenta de la Insula iubirii. Face videochat?

Marius Moga - Primul pictorial cu Bianca: Cei doi vor deveni parinti. Marius Moga si logodnica lui, Bianca Lapuste, vor deveni in scurt timp parintii unei fetite. Ben Affleck si Jennifer Garner divorteaza la 10 ani de la casatorie. Dupa mai multe luni de speculatii cu privire la aceasta despartire, cei doi au decis.

ANSVSA a platit timp de 10 ani circa 100 de milioane de euro catre o societate: Firma a primit in 2004 monopolul national de inregistrare a animalelor intr-o baza de date. Contractul a fost semnat de deputatul Liviu Harbuz

Procurorii DNA investigheaza in acest moment una dintre cele mai oneroase afaceri facute din bani publici la Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara ANSVSA) pe vremea in care ANSVA era condusa de actualul.

Divort la Hollywood: Ben Affleck si Jennifer Garner au anuntat ca se depart dupa 10 ani de casatorie

Actorii Ben Affleck si Jennifer Garner au anuntat marti ca vor sa divorteze. Anuntul a fost facut la o zi dupa cea de-a zecea aniversare a casatoriei. Dupa indelungata perioada de gandire si o analiza.

Divort la Hollywood: Ben Affleck si Jennifer Garner au anuntat ca se despart dupa 10 ani de casatorie

Actorii Ben Affleck si Jennifer Garner au anuntat marti ca vor sa divorteze. Anuntul a fost facut la o zi dupa cea de-a zecea aniversare a casatoriei. Dupa indelungata perioada de gandire si o analiza.

Scandal la bacalaureat. Un candidat de 28 de ani a fost amendat

Un tanar de 28 de ani a fost amendat cu 200 de lei pentru ca a provocat un scandal dupa ce a sustinut o proba de la examenul de Bacalaureat. La iesirea din centrul de examinare, tanarul a devenit recalcitrant.

Lidl si Kaufland au primit in 10 ani fonduri de aproape 900 mil. dolari de la IFC si BERD

Supermarketurile cu discount Lidl si Kaufland, detinute de Schwarz Group, controlat de una dintre cele mai bogate familii din Germania, au beneficiat in zece ani de fonduri de aproape 900 milioane de dolari de la o divizie a Bancii Mondiale si BERD,.

Constanta: Un tanar de 18 ani a fost ucis de propriul frate (VIDEO)

Crima incredibila in localitatea constanteana Castelu, unde un tanar in varsta de 18 ani a fost ucis de propriul frate. Scenele terifiante au avut loc chiar in locuinta familiei. Rudele spun ca intre cei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )