Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum arata averea celor mai importanti demnitari. Iohannis a incasat mai multi bani din chirii

Antena3 Antena3,
Cum arata averea celor mai importanti demnitari. Iohannis a incasat mai multi bani din chirii

Presedintele senatului, Calin Popescu Tariceanu a primit drept mostenire doua apartamente de la mama sa, iar seful PSD, Liviu Dragnea, are mai multi bani in conturi. Despre presedintele Klaus Iohannis se stie. continuă pe Antena3

O aplicatie, facuta de psihologii de la Universitatea Babes-Boylai, ce ajuta utilizatorii sa-si controleze emotiile, n topul celor mai vndute aplicatii iOS de lifestyle, n Romnia

Aplicatia PsyPills, creata de de psihologii Departamentului de Psihologie Clinica si Psihoterapie din Universitatea Babes-Boylai, vizeaza autocontrolul si reglarea emotionala. Platforma a fost inclusa in topul pe Romania al celor mai bine vandute aplicatii dedicate stilului de viata Mobile App Ranking).

Ocupatiile surprinzatoare ale sotiilor celor mai bogati oameni

Am fi tentati sa credem ca sotiile celor mai bogati barbati din lume isi petrec intreaga zi in spa-uri sau defiland pe la evenimente cu rochii create de designeri celebri. Dar, contrar convingerilor.

Schimbare surprinzatoare in topul celor mai bogati oameni ai lumii

Schimbare surprinzatoare in topul celor mai bogati oameni ai lumii. Mark Zuckerberg, l-a detronat pe Warren Buffett de pe locul trei al clasamentului intocmit de Bloomberg. Omul de afaceri a coborat pe.

Topul celor mai bune licee. Acte necesare pentru inscrierea la liceu

Absolventii clasei a VIII-a au fost repartizati la liceu. Mediile de admitere de anul acesta au fost mai mici in comparatie cu anul trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )