Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum arata Baile Herculane, cea mai veche statiune din Romania - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum arata Baile Herculane, cea mai veche statiune din Romania - VIDEO

Baile Herculane, locul izvoarelor datatoare de viata unde capete incoronate cautau tineretea fara batranete, este destinatia de vacantaideala propusade The Guardian. continuă pe Antena3

Cea mai veche casa din Bucuresti. Rezista de peste 250 de ani

Casa Melik, unde functioneaza in prezent Muzeul Theodor Pallady, care gazduieste peste 800 de desene si gravuri ale artistului, este considerata cea mai veche locuinta din Bucuresti.

Cea mai veche casa din Bucuresti. Rezista de peste 250 de ani si adaposteste acum o colectie de arta impresionanta

Casa Melik, unde functioneaza in prezent Muzeul Theodor Pallady, care gazduieste peste 800 de desene si gravuri ale artistului, este considerata cea mai veche locuinta din Bucuresti.

FOTO Cum arata hotelul din Baile Herculane intrat in topul spa-urilor de lux din Europa. Splendidul complex, reconstruit cu 11 milioane de euro

Una dintre cele mai vechi statiuni din Europa renaste, incet dar sigur. Baile Herculane incep sa apara tot mai des in lumea buna a turismului national si international.

Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei - apartine unui fost comandant comunist

In ziua votului pentru abrogarea pensiilor speciale,deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit care este cea mai mare pensie speciala din Romania si cui apartine. Cea mai nesimtita pensie speciala din.

Sfatul medicilor: cum iti poti feri copiii de gripa. Autoritatile recomanda cea mai sigura metoda

Raceala si gripa le pot veni de hac celor mici mult mai usor, fata de adulti. De aceea, parintilor le este recomandat ca in aceasta perioada sa tina cont de cateva sfaturi simple, pentru a preveni problemele de sanatate. Copiii au nevoie de o atentie speciala in sezonul de gripa si pot fi tinuti departe .

Adevarul Live. Cum a evoluat cea mai mare banca de stat din Romania si ce planuri are in 2020

Cum a performat anul trecut CEC Bank, cea mai mare banca de stat din Romania, cum planuieste sa ajunga in top 5 si cum ar ajuta-o listarea la bursa ne spune Bogdan Neacsu, CEO CEC Bank, la Adevarul Live de la ora 11.

La cat ajunge cea mai mare pensie speciala?

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandan.

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Florin Roman: Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania e de 77.000 de lei si apartine unui fost comandant comunist

Deputatul PNL Florin Roman a explicat marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si ca aceasta apartine unui fost comandat de penitenciar in perioada comunista.

Cea mai interesanta functie a ultimei game de iPhone-uri devine in sfarsit disponibila

Prezentata la lansarea din septembrie, posibilitatea de a filma cu toate camerele noilor iPhone-uri a fost poate cea mai asteptata dintre functiile anuntate atunci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )