Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum arata barbatul care mananca trei kilograme de ardei iute in fiecare zi! VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum arata barbatul care mananca trei kilograme de ardei iute in fiecare zi! VIDEO

Daca aveati impresia ca mancati mult prea picant, aflati acum ca exista un barbat care consuma aproape trei kilograme de ardei iute pe zi, spre uluirea tuturor. Pyare Mohan, din Madhya Pradesh, India,. continuă pe Antena3

Parchetul din Paris a deschis o ancheta judiciara pentru barbatul care a atacat, la Notre Dame, un politist

Parchetul din capitala Frantei a deschis o ancheta judiciara pentru tentativa de asasinare a unei persoane care supravegheaza ordinea publica si asociere infractionala in vederea unei actiuni criminale, a anuntat procurorul Francois Molins .

Cel mai nonconformist sport. Cum arata sportivii care pot fi confundati cu usurinta cu actorii din filmele XXX (VIDEO)

Trojan Games pare la prima vedere un sport normal, insa, privit mai bine, este cel ami nonconformist sport care exista. il numim sport, desi acesta arata mai mult ca niste probe de gimnastica.

FOTO + VIDEO. Momentul in care cei trei teroristi de pe London Bridge sunt impuscati de politisti. inainte sa fie lichidati, atacatorii au injunghiat un trecator

Camerele de supraveghere au surprins momentul terifiant in care autorii atacului de pe London Bridge, Khuram Butt, Rachid Redouane si Youssef Zaghba, au incercat sa patrunda in barul Wheatsheaf, insa, angajatii au baricadat usa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )