Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cum arata o baza militara americana din Siria abandonata atat de repede, incat soldatii au lasat in urma totul (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Cum arata o baza militara americana din Siria abandonata atat de repede, incat soldatii au lasat in urma totul (FOTO, VIDEO)

O baza militara americana din apropiere de localitate Manbij, din Siria, a fost parasita atat de rapid, incat soldatii nu au avut timp sa ia mai nimic cu ei. in multe cazuri se poate vedea cum mancarea a fos. continuă pe B1

Donald Trump anunta ridicarea sanctiunilor impuse Turciei dupa ofensiva din Siria

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ridicarea sanctiunilor impuse Turciei saptamana trecuta, dupa lansarea ofensivei militare a Ankarei impotriva kurzilor din Siria, transmite AFP. I-am.

Trupe americane au trecut din Siria in Irak in cadrul retragerii ordonate de Trump

Trupe americane au trecut din Siria in Irak pe la punctul de frontiera Sahela, in provincia nordica Dohuk, relateaza luni Reuters de la fata locului.

Militantii kurzi din Siria au eliberat orasul Ras al-Ayn, de la granita cu Turcia

Liderii kurzilor sirieni au anuntat duminica evacuarea orasului de la granita cu Turcia, Ras al-Ayn, ca urmare a angajamentului asumat de Ankara de a opri temporar ofensiva din Siria, in schimbul eliberarii zonei de frontiera de prezenta elementului kurd, scrie Mediafax, citand The Guardian.

Ankara pune capat ofensivei din Siria

Turcia a anuntat ca nu isi reia ofensiva militara impotriva fortelor kurde in nordul Siriei, deoarece acestea s-au retras din zona de frontiera, conform unui acord smuls joi de vicepresedintele american Mike Pence, relateaza AFP.

Pentagonul face planificari prudente pentru situatia in care Donald Trump va mai lua decizii surprinzatoare militare precum cea din Siria. Ce prevede planul

Pentagonul a inceput conceperea unui plan de retragere rapida a tuturor trupelor americane din Afganistan pentru situatia in care Donald Trump decide subit sa ordone o retragere, asa cum a facut-o in Siria, relat.

Trump anunta ca nu toate trupele militare americane se vor retrage din Siria

Presedintele american Donald Trump a transmis ca o parte din cadrele militare americane vor ramane in Siria, in ciuda anuntului sau anterior potrivit caruia toate trupele urmau sa fie retrase, scrie BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )