Libnet.ro
UNICEF

08:16

Cum arata campusul Huawei din Dongguan, unde lucreaza 23.000 de angajati FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cum arata campusul Huawei din Dongguan, unde lucreaza 23.000 de angajati FOTO VIDEO

Saptamana trecuta am fost in China, la invitatia Huawei, si am avut intalniri cu o parte din conducerea companiei, dar am vizitat si centre Huawei din Shenzhen, Dongguan si Shanghai. continuă pe Adevărul

VIDEO Salutul militaresc - modul inedit in care esti intampinat la intrarea in sediul central al Huawei din China

Chinezii de la Huawei se prezinta drept o companie privata, detinuta exclusiv de cei aproape 97. 000 de angajati, in care fondatorul Ren Zhengfei, fost inginer in armata Chinei, are un pachet de 1,14% din actiuni. Desi este o companie privata, la intrarea in sediul central al Huawei din Shenzhen, agentii de securitate te saluta militareste. Vezi in articol ce explicatii dau doi lideri ai gigantului chinez de tehnologie cu privire la aceasta forma de salut.

Cum arata acum Diverta din Baneasa Shopping City

La zece ani de la deschidere, magazinul Diverta din Baneasa Shopping City a fost regandit ca un loc definit de tagline-ul brandului plinideviata.

Orasul din Romania unde manelele si gratarele sunt interzise pe spatiul public

Primarul Timisoarei a interzis ca pe spatiul public sa mai fie incinse gratarele, dar si sa fie difuzate manele, arata o nota interna publicata de Opinia Timisoarei. Edilul a luat aceasta decizie dupa ce,.

Primul fir de apa rece curge la Spitalul de Copii din Cluj, unde nu a fost apa curenta timp de 20 de ore

Apa calda si un fir de apa rece au inceput sa curga vineri dimineata la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, unde sunt internati peste 300 de copii si nu a fost apa curenta timp de 20 de ore.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )