Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cum arata cartierul in care se respira cel mai curat aer din Romania. Aglomerarea urbana este construita intre munti

Adevărul Adevărul,
Cum arata cartierul in care se respira cel mai curat aer din Romania. Aglomerarea urbana este construita intre munti

Un studiu complex, la care au luat parte in jur de 200. 000 de romani, a reliefat care este cel mai bun cartier din Romania din punctul de vedere al calitatii aerului. continuă pe Adevărul

Baneasa-Sisesti si Barbu Vacarescu, zonele din nordul Capitalei unde se va construi cel mai mult

Baneasa - Sisesti, Barbu Vacarescu - Floreasca si Pipera sunt zonele din Nordul Bucurestiului care se vor dezvolta cel mai rapid in urmatorii doi ani, arata o analiza a companiei imobiliare Nordis, trimisa Redactiei.

Rata somajului a atins cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Angajatorii americani au creat un numar de locuri de munca peste asteptari in aprilie, arata datele oficiale publicate vineri, iar rata somajului in SUA a ajuns aproape de cel mai scazut nivel din ultimul deceniu, ceea ce ar putea deschide calea pentru ca Rezerva Federala sa majoreze dobanda de baza la viitoarea reuniune de politica monetara, relateaza Reuters si AP.

Alegeri prezidentiale in Franta: Emmanuel Macron, cotat ca favorit in turul II, cu 59% intentie de vot - cel mai recent sondaj

Centristul Emmanuel Macron candidatul miscarii En Marche) este cotat ca favorit cu 4 zile inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta, cu 59% intentie de vot, la mare distanta de candidata de extrema dreapta Marine Le Pen, cotata cu 41%, arata cel mai recent sondaj, realizat de Cevipof/Ipsos/Sopra Steria si citat de Reuters.

Cel mai ieftin bilet de avion vandut in Romania costa 2,99 euro. Care este destinatia

Compania irlandeza Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, propune calatorilor din Romania bilete sub 3 euro. Cine vrea sa plece, pe 17 mai, de la Timisoara la Dusseldorf, in Germania, va.

Grupul chinez HNA devine cel mai mare actionar al Deutsche Bank

Grupul chinez HNA, detinut de miliardarul Chen Feng, si-a majorat participatia pe care o detine la Deutsche Bank la aproape 10%, devenind cel mai mare actionar al bancii germane, transmit publicatiile financiare internationale.

Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca. Expansiunea continua cu inca 1.500 de noi locuri de munca in 2017

Grupul german Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca, ajungand la un total 18. 200 salariati in tara, doar in 2016 adaugandu-se 1. 700 de oameni noi echipei Continental. Expansiunea firmei germane va continua si in 2017 cu circa 1. 500 de noi locuri de munca la nivel national. Practic, prin cei 18. 200 angajati existenti la final de 2016, Continental a surclasat Grupul Renault Romania, care avea la finalul anului trecut un total de 16. 700 salariati.

Lituania pregateste cel mai mare exercitiu militar: Peste 2.000 de rezervisti au fost mobilizati pentru operatiuni

Ministerul Apararii din Lituania a anuntat ca pregateste cel mai mare exercitiu militar din acest an intitulat Trasnetul 2017. Pentru operatiunile din cadrul exercitiului au fost mobilizati peste.

Din nou MAMICA! Cantareata a facut anuntul in cel mai adorabil mod cu putinta (FOTO)

Bucurie in familia unei celebre cantarete internationale. Ciara a devenit mamica pentru prima data, iar anuntul a fost facut in cel mai adorabil mod cu putinta. Draga Sienna.

Reteta delicioasa. Cum sa faci cel mai bun salam de biscuiti

Potrivit retete. unica. ro, salamul de biscuiti aduce mereu aminte de gustul copilariei. Daca vrei sa prepari cel mai delicios salam de biscuiti, noi venim cu solutia. Ingrediente: 500 g biscuiti simpli 100.

Franta va avea cel mai tanar si sexy presedinte?

Franta va avea cel mai tanar si sexy presedinte? Emmanuel Macron are sanse mari sa castige alegerile prezidentiale de pe 7 mai. Are doar 39 de ani si o sotie in varsta de 64 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )