Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum arata Catalin Maruta inainte de implantul de par. Cat l-a costat pe prezentatorul Pro TV schimbarea de look

B1 B1,
Cum arata Catalin Maruta inainte de implantul de par. Cat l-a costat pe prezentatorul Pro TV schimbarea de look

Catalin Maruta a decis, in anul 2014, sa isi faca implant de par, iar rezultatul a fost foarte bun. Multi fani de-ai prezentatorului TV sunt curioasi cam cat a costat aceasta schimbare. Cat l-a costat. continuă pe B1

Cum arata in tinerete Catalin Maruta. Galerie foto

Catalin Maruta este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori TV. Totodata, cantareata Andra si Maruta formeaza unul dintre cele mai longevive si frumoase cupluri din showbizul romanesc, fiind.

Cadoul neasteptat pe care l-a primit Catalin Maruta. Vedeta de la Pro TV a implinit 43 de ani

Catalin Maruta a implinit astazi frumoasa varsta de 43 de ani, iar inca de la primele ore cadourile si mesajele frumoase au inceput sa curga. Ce surpriza i-au facut colegii de la Vorbeste Lumea? L-au luat pe nepusa masa. Ce cadou special a primit Catalin Maruta? Celebrul prezentator al emisiunii La Maruta este in vizorul .

EXCLUSIV Catalin Maruta, dezvaluiri in ziua in care a implinit 43 de ani. Ce cadou foarte scump i-a facut Andra

Catalin Maruta, vedeta PRO TV, a primit un munte de cadouri din partea familiei, cu ocazia zilei de nastere. Sotia lui, Andra, i-a daruit azi, cand acesta implineste 43 de ani, o pereche de ochelari de soare cu casti stereo, iar fiica, Eva, i-a desenat o barca plina cu bomboane. Celebrul sarbatorit ne-a oferit un .

De ziua lui, Catalin Maruta a trecut cu brio o noua provocare!

Live zi de zi de peste 13 ani. Astazi Catalin Maruta a implinit 43 de ani, iar colegii i-au pregatit.

Iulia Albu a umilit-o pe Adelina Pestritu live, la TV. Catalin Maruta, uimit de cuvintele dure

Razboiul dintre Iulia Albu si Adelina Pestritu a avut radacini in rubrica fashion editorului, care i-a comentat negativ tinutele de multe ori. Rochia este o catastrofa Nu toate femeile care au multi followeri stiu sa se imbrace Operatiile ei estetice nu sunt reusite, sunt cateva dintre replicile criticului de moda. Acuzele au continuat subtil in .

Artistul roman care se insoara la 67 de ani. Catalin Maruta a ramas socat cand a aflat

Gheorghe Gheorghiu a reusit sa ascunda bine relatia amoroasa pe care o traieste in prezent, pentru ca ea se desfasoara la New York, acolo unde este plecat de o buna bucata de vreme si unde locuieste cu aleasa sa, Gabriela Bancescu. Artistul a cerut-o de sotie in seara de Ajun, femeia a spus Da, iar .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )