Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata cea mai lunga cladire din Europa, vazuta drept un laborator al diversitatii sociale: Aici nu exista rasism

Adevărul Adevărul,
Cum arata cea mai lunga cladire din Europa, vazuta drept un laborator al diversitatii sociale: Aici nu exista rasism

Cea mai lunga cladire din Europa se afla in Elvetia si este un laborator al diversitatii sociale, unde traiul in colectivitate este o realitate. continuă pe Adevărul

Spania: Madridul se pregateste de cea mai puternica ninsoare din ultimele decenii

Capitala Spaniei, Madrid si o mare parte din regiunea vecina Castilla-La Mancha, au fost vineri in alerta maxima pentru ceea ce meteorologii se asteapta sa fie cea mai puternica ninsoare din ultimele decenii, ad.

Ce se intampla cu scolile in cele mai importante state din Europa

Noua tulpina de SARS-COV-2 a provocat ingrijorare in randul guvernelor europene, care ar putea avea impact major asupra modului de desfasurare al actului didactic. Redeschiderea scolilor va avea loc peste cel.

Elon Musk a devenit cea mai bogata persoana din lume

Elon Musk, antreprenorul din spatele Tesla si SpaceX, este acum cea mai bogata persoana de pe planeta, dupa ce i-a depasit atat pe Bill Gates, cat si pe Jeff Bezos in mai putin de doua luni.

Florin Citu: in 2020 am stopat caderea economiei generata de criza de sanatate si am generat cea mai rapida revenire din istorie dupa o perioada de criza Vom avea o economie puternica si mai eficienta

Prim-ministrul Florin Citu sustine ca reformele care vor fi implementate de Guvern, impreuna cu demersurile facute in 2020, garanteaza o crestere economica solida in anul 2021. in 2020 am stopat.

Donald Trump, lasat fara Twitter si Facebook: cea mai radicala masura, dupa dezastrul din Washington

Statele Unite ale Americii au trecut prin cea mai dificila criza din istoria tarii in ultimele 24 de ore, provocata de Donald Trump. O reactie din partea Twitter si Facebook era.

Cea mai mare plantatie de zmeura din Oltenia apartine unui tanar antreprenor. Vrem sa exportam in Europa

Un tanar antreprenor din judetul Gorj va infiinta, in aceasta primavara, cea mai mare plantatie de zmeura bio din Oltenia, cu ajutorul unui proiect finantat din fondurile europene in valoare de 700. 000 de lei. Plantatia se va numi Oltenia verde.

Spania a inregistrat cea mai mica temperatura de la inceputul masuratorilor sale meteorologice

Zapezi abundente si vanturi puternice s-au abatut asupra centrului si nordului Spaniei, unde temperaturile au scazut pana la minus 34 de grade Celsius, cea mai scazuta valoare inregistrata in Peninsula Iberica de la inceputul masuratorilor meteorologice, a anuntat Agentia de Stat pentru Meteorologie.

Germania: Peste 40.000 de decese cauzate de COVID-19 Cancelarul Angela Merkel: Urmeaza faza cea mai dificila

Duminica, Germania a depasit pragul de 40. 000 de decese cauzate de COVID-19, potrivit Institutului Robert Koch. in acest context, cancelarul Angela Merkel anunta ca faza cea mai dificila abia.

Coronavirus: Germania depaseste pragul de 40.000 de decese Avertismentul lui Merkel: Faza cea mai dura a pandemiei nu a venit inca

Numarul total al deceselor provocate de coronavirus in Germania a depasit duminica pragul de 40. 000, a anuntat institutul Robert Koch RKI), in timp ce cancelarul Angela Merkel a avertizat ca saptamanile care urmeaza vor fi faza cea mai dura a pandemiei, potrivit AFP.

Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani. S-a intamplat chiar acum in jumatate din Romania

In cateva judete din nord-vestul tarii, o pana de curenta provocat mari probleme la alimentarea cu energie electrica. Cel putin 5 judete sunt afectate, fiind o problema la alimentarea cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani. Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani Vineri, 8 ianuarie, o problema de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )