Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum va arata cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania si ce competitii va gazdui

Adevărul Adevărul,
Cum va arata cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania si ce competitii va gazdui

In primavara anului viitor, la Mioveni, in judetul Arges, va fi gata cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania, ce va putea gazdui atat competitii nationale, cat si internationale. continuă pe Adevărul

NICUSOR DAN: Vaccinarea, calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis astazi ca atat el, personal, cat Primaria Municipiului Bucuresti, vor sustine procesul de vaccinare a populatiei, apreciind ca aceasta este calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate.

Viviana Sposub a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. George Burcea e un mare norocos!

Formele apetisante ale Vivianei Sposub au starnit multe controverse in randul barbatilor. Asadar, ea a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor. Are silicoane iubita lui George Burcea? Viviana Sposub a raspuns la cea mai arzatoare intrebare inca de cand a aparut la Vorbeste lumea, Viviana Sposub a atras privirile multor barbati. Asadar, lumea s-a .

Florin Calinescu a primit cea mai proasta veste. Anuntul teribil de la tribunal

Celebrul actor si jurat Romanii au Talent, Florin Calinescu are parte de vesti nu tocmai bune de sarbatori. La alegerile locale de anul acesta, celebrul actor a candidat la Primaria Capitalei din partea Partidului Verde. La cel moment situatia sa, ca si presedinte al partidului, era una incerta, fiind de altfel si un litigiu la .

Efectele pandemiei: China va depasi Statele Unite, devenind cea mai mare economie a lumii, cu 5 ani mai repede

China va depasi Statele Unite pentru a deveni cea mai mare economie a lumii in 2028, cu cinci ani mai repede decat se asteptau analistii pana acum, conform unui raport al think-thank-ului britanic Center for Economics and Business Research.

Ce se intampla cu Simona Gherghe la Antena 1. A primit cea mai neasteptata veste

Schimbare la TV. Surpriza in emisiunea Mireasa, de la Antena 1, moderata de Simona Gherghe. Sa-l primim cu aplauze in platou! Bine ai venit in casa!, a spus prezentatoarea. Schimbare la Mireasa, emisiune prezentata de Simona Gherghe la Antena 1 il vedeam des la Antena Stars, dar iata ca acum telespectatorii se pot bucura de .

EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Loredan Gargalac, in varsta de 50 de ani si singurul Executive Chef roman din Marea Britanie, nu crede in emisiunile culinare difuzate de cateva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre mioritice. Cu riscul de a-si supara colegii de breasla, precum Catalin Scarlatescu sau Florin Dumitrescu, chef Loredan sustine, intr-un interviu acordat in .

EXCLUSIV Cati bani au castigat in 2020 Adelina Pestritu, Cristina Ich si Anda Adam. Topul celor mai bine platiti influenceri din Romania

Pandemia de coronavirus a afectat mii de afaceri ale romanilor. incepand cu domeniul HoReCa, poate cel mai afectat dintre toate, aviatia comerciala, turism si terminand cu industria de spectacole si evenimente. in ultima categorie intra si foarte multi artisti cantareti, actori si nu numai de la noi, care s-au vazut nevoiti sa se .

Piata de energie electrica, complet libera de la 1 ianuarie. Virgil Popescu: Romanii pot alege cea mai buna oferta de pret. Hidroelectrica, cel mai ieftin furnizor Am solicitat Consiliului Concurentei o investigatie (VIDEO)

Piata de energie electrica va fi complet libera, incepand cu 1 ianuarie, iar Virgil Popescu, ministrul Energiei, a explicat ca fiecare client casnic are dreptul sa isi aleaga din piata concurentiala.

Trucuri pentru cea mai buna si aerata salata de icre. Ce trebuie sa faci chiar la inceput ca sa nu se taie

Traditia spune ca de Revelion trebuie sa mancam peste, pentru a avea prosperitate in noul an si pentru a inota printre necazuri asa cum inoata pestele in apa. Dincolo de traditie si de superstitii, din punct de vedere nutritional, carnea de peste este extrem de sanatoasa, de aceea avem un motiv in plus s-o consumam la cat mai multe mese, inclusiv de Anul Nou.

MIHAELA ANGHEL, PRIMA PERSOANA VACCINATA: A fost cea mai mare emotie

Mihaela Anghel, asistenta la Institutul Matei Bals din Capitala, a declarat ca este emotionata si se simte privilegiata sa fie prima persoana din Romania aleasa pentru a fi vaccinata impotriva noului coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )