Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum arata cei mai scumpi pantofi din lume. Perechea a fost scoasa la vanzare pentru 17 milioane de dolari VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cum arata cei mai scumpi pantofi din lume. Perechea a fost scoasa la vanzare pentru 17 milioane de dolari VIDEO

O pereche de pantofi din piele, din matase, aur si diamante a fost scoasa la vanzare in Dubai pentru suma de 17 milioane de dolari, un record absolut, potrivit organizatorilor. continuă pe Adevărul

Asa arata cea mai scumpa pereche de pantofi din lume! Pretul e colosal

O pereche de pantofi cu toc inalt, decorata cu aur, matase si sute de diamante, in valoare de 17 milioane de dolari a fost expusa spre vanzare intr-un hotel exclusivist din Dubai. Pantofii au fost expusi in.

Cea mai scumpa pereche de pantofi din lume, vanduta 17 milioane de dolari. Sunt decorati cu aur, matase si sute de diamante (VIDEO)

Cea mai scumpa pereche de pantofi a fost scoasa la vanzare la Dubai, pentru 17 milioane de doalri. Pantofii au fost expusi in hotelul Burj Al Arab din Dubai, iar producatorul, Jada Dubai, spune ca pantofii cu.

Povestea unuia dintre cei mai populari vloggeri din Romania: la 23 de ani are milioane de vizualizari

Levi Elekes, unul dintre cei mai populari vloggeri din Romania, vorbeste la Adevarul Live despre generatia millennials, despre problemele adolescentilor si cum vad acestiacasatoriile dintre persoane de acelasi sex.

LOVITURA pentru cel mai bogat OIER din Romania: Notificarea INCREDIBILA trimisa de Directia Veterinara! (FOTO)

Dumitru Andresoi, unul dintre cei mai bogati oieri din Romania, posesorul unei turme de peste 40. 000 de oi, a fost avertizat de Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSV) Hunedoara ca nu.

Unde traiesc cei mai multi milionari cu averi de peste 30 milioane de dolari. Top 10 orase de pe trei continente

O cercetare publicata recent de Wealth-X a realizat un top al oraselor din intreaga lume unde traiesc cei mai multi milionari, care au averi ce depasesc 30 milioane de dolari.

GRAFICE Peste 3000 de romni s-au plns la ASF de nereguli din partea asiguratorilor RCA n primele sase luni din acest an: Asirom, Euroins si City Insurance, cei mai reclamati asiguratori

Peste 3000 de soferi au reclamat asiguratorii RCA pentru nerespectarea conditiilor contractuale in prima jumatate a acestui an, iar autoritatea de supraveghere financiara ASF) a solutionat in favoarea petentilor peste 2. 100 de reclamatii 69,28% din totalul reclamatiilor), a anuntat joi autoritatea. Cei mai reclamati asiguratori au fost Asirom 956 reclamatii), Euroins 752 reclamatii) si City Insurance 722 reclamatii). ASF subliniaza ca numarul total de reclamatii unice privind piata asigurarilor, respectiv 3. 695 de petitii, a crescut cu 16,34% fata de primul semestru din 2017, dar ca reprezinta doar 0,6% din numarul total de daune avizate de asiguratori si 0,02% din totalul contractelor de asigurare din tara.

Lucratorii necalificati, cei mai cautati pe piata muncii

Peste 29. 000 de locuri de munca sunt vacante in intreaga tara, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai cautati sunt muncitorii necalificati, lucratorii comerciali si agentii de securitate.

Prima MASINA ZBURATOARE din lume, la vanzare din octombrie! Ce OFERTE ai pentru uluitoarea Terrafugia (FOTO)

Viitorul ne ajunge din urma: pre-vanzarile pentru prima masina zburatoare din lume incep din luna octombrie, a anuntat marti producatorul Terrafugia, potrivit Agerpres. Masina va putea transporta doua.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai inalt nivel din ultimele trei luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6647 lei/euro, in crestere cu 0,09% fata de nivelul atins miercuri, cel mai mare nivel din 25 iunie pana in.

Veste CUMPLITA pentru SOFERII romani: Pretul benzinei si motorinei va SARI in AER! Cotatia titeiului este la cel mai mare nivel din ultimii 4 ani

Vesti terifiante pentru soferi. Cotatia titeiului vandut pe piata din Londra, in functie de care se stabilesc si preturile din Romania, a atins cel mai mare nivel din ultimii 4 ani, iar tendinta de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )