Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romaniei si cand va fi gata

Playtech Playtech,
Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romaniei si cand va fi gata

Au inceput lucrarile la podul suspendat peste Dunare, cea mai mare lucrare de infrastructura din Romania din ultimii 30 de ani. Acesta urmeaza sa fie gata in anul 2021 si va legajudetele Braila-Galati de Tulcea. Cum arata mega-proiectul. Cel mai scump pod din istoria Romaniei se va intinde pe 23 de kilometri, dintre care 17kilometri [] . continuă pe Playtech

Business report: Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romniei; Romnia importa masiv energie din Ucraina. Cine o aduce?; DW scrie ca est-europenii se duc pe baricade pentru salarii mai mari

Romania importa masiv energie din Ucraina. Economica. net explica cine o aduce si de ce are atat de mult loc sa o vanda. Primul motiv il reprezinta pretul mai mic al energiei. Unii producatori romani spun ca ar putea sa produca mai mult, dar atat le cere Dispeceratul Energetic National. Arestati-o pe Euphemia! Ea este responsabila pentru importurile masive de electricitate din ultima luna, titreaza Profit. ro.

VIDEO Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romaniei. Constructia va lega Moldova de Dobrogea, in zona Jijila

A inceput constructia podului peste Dunare care va uni judetele Braila-Galati de Tulcea. Constructia ar urma sa fie inaugurata in 2021.

Barcelona s-a inteles cu Ajax pentru cel mai scump transfer din istoria fotbalului olandez

Echipa spaniola FC Barcelona a batut palma cu Ajax Amsterdam pentru transferul internationalul olandez Frenkie de Jong.

Cel mai scump divort din istorie. Cum se impart cei 138 de miliarde de dolari?

Jeff Bezos, fondatorul si CEO Amazon, cel mai bogat om din lume, divorteaza de sotia lui. Cum se va imparti averea lui colosala de 138 de miliarde de dolari? .

Indicele Robor la 3 luni a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala.

SONDAJ: increderea rusilor in Putin a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Increderea publica in presedintele rus Vladimir Putin a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani, conform unui sondaj de opinie al statului, scrie Reuters.

A MURIT cel mai BATRAN barbat din lume

Cel mai batran barbat din lume, japonezul Masazo Nonaka, a murit, duminica la varsta de 113 ani, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres. Barbatul a murit in somn, in locuinta sa aflata in orasul.

Cel mai batrn barbat din lume a murit n Japonia

Cel mai batran barbat din lume a murit la domiciliul sau dintr-o statiune balneo-climaterica de pe principala insula japoneza, Hokkaido, noteaza Guardian.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 IANUARIE SIF Moldova - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 5,34%, in raport cu moneda euro, in intervalul 14 - 21 ianuarie, actiunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a inregistrat o scadere de 0,67%, in perioada mentionata.

Premierul Viorica Dancila: Decizia infierii baiatului a fost cel mai bun lucru din viata mea

Diseara, premierul Romaniei va fi din nou fata in fata cu Mihai Gadea. Cum raspunde atacurilor murdare la la familie? Care este adevarata poveste a infierii baiatului sau? Cum ii raspunde.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )