Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum arata cel mai vechi martisor din Romania

Antena3 Antena3,
Cum arata cel mai vechi martisor din Romania

Cel mai vechi martisor din Romania se pare ca dateaza din anul 1879 si are forma unei inimi din argint. Printre aceste martisoare de colectia se numara si unul din 1898, care are forma unei randunici in. continuă pe Antena3

Care este semnificatia martisorului si cum arata cel mai vechi martisor din Romania

Care este semnificatia martisorului, dar mai ales cum arata cel mai vechi martisor descoperit in tara noastra, care a implinit137 de ani. Iata numai cateva dintre cele mai interesante lucruri despre Martisor, traditie veche de mii de ani.

Actiunile Nissan au inregistrat luni cel mai semnificativ avans din ultimii aproape sapte ani

Actiunile Nissan au inregistrat luni cel mai semnificativ avans din ultimii aproape sapte ani, dupa ce producatorul auto a anuntat prima si cea mai mare rascumparare de actiuni din ultimii patru ani, pentru a contracara recentul declin al titlurilor, transmite Bloomberg.

Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, adorata de Giorgio Armani

Daniela Aciu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, este adorata de Giorgio Armani. Cariera modelului roman este in plina ascensiune, dovada fiind numarul mare de prezentari de moda din ultima perioada. Cele mai importante case de moda s-au batut pentru ca romanca sa defileze pe podium. Armani, Roberto Cavalli, Ermano Scervino si Zuhair Murda sunt doar cateva dintre marile nume pentru care a prezentat Daniela.

Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in 2015 un profit net de 919 milioane de lei 207 mil. euro), revenindu-si spectaculos dupa pierderea de 2,7 miliarde de lei din 2014, scrie zf. ro. Acest.

De ce e PCR cel mai iubit partid din Romania. Nostalgia dupa comunism in Europa de Est

Tranzitia imperfecta catre democratie le-a crescut est-europenilor dorul de vremurile bune din Epoca de Aur. Un sondaj IRES arata ca, a inceput de 2016, cel mai iubit partid din Romania ramane PCR. Similar, popoarele vecine tanjesc dupa regimul comunist, iar asta din cauza liderilor corupti pe care i-a adus democratia.

Acesta este cel mai bun telefon din lume! Lovitura grea pentru Apple

La Mobile World Congress 2016 au fost anuntate cele mai tari gadgeturi din lume in acest moment. GSM Association a anuntat castigatorii celei de-a 21-a editii anuale la Mobile World Congress de.

Cel mai frumos Martisor: Vrei sa fii sotia mea?. Cerere in casatorie pe faleza Cazinoului din Constanta

Pentru Andreea si Tanase, doi tineri indragostiti din Constanta, seara de Martisor va avea o semnificatie aparte tot restul vietii. Este seara in care, pe faleza de la Cazino, el a cerut-o pe ea in casatorie.

VIDEO |Bravissimo Music va ofera in dar cel mai frumos martisor, un nou videoclip al artistei Andra Ivanus!

Andra Ivanus aduce primavara in sufletele iubitorilor de frumos, lansandu-si astazi, cu sprijinul Bravissimo Music, cel de-al doilea videoclip din.

VIDEO: Corduroy, cel mai batran pisoi din lume

In pofida varstei inaintate, batranul motan Corduroy din statul Oregon arata foarte bine si se bucura de o sanatate de fier. Conditia sa fizica se datoreaza calitatii vietii pe care i-au asigurat-o stapanii, scrie directmatin. fr, citat de Agerpres.

SUA si-au avertizat cetatenii sa fie pregatiti in caz ca cedeaza cel mai mare baraj din Irak. Apa ar atinge 21 de metri in Mosul si ar afecta inclusiv Bagdadul

Statele Unite si-au avertizat cetatenii sa fie pregatiti sa paraseasca Irakul in cazul in care ar avea loc un colaps catastrofal al celui mai mare baraj, aflat langa Mosul, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )