Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum arata cele doua buletine de vot pentru alegerile parlamentare din 2020

B1 B1,
Cum arata cele doua buletine de vot pentru alegerile parlamentare din 2020

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca a elaborat si lansat in dezbatere publica proiectul de hotarare pentru aprobarea modelelor, a dimensiunilor si a conditiilor de tiparire ale buletinelor de. continuă pe B1

Spitalul Judetean Piatra Neamt: Cele doua sectii ATI au aviz de la DSP cu privire la circuite

Reprezentantii Spitalului Judetean din Piatra Neamt se apara si spune ca cele doua sectii ATI au aviz de la DSP cu privire la circuite. Redam mai jos raspunsul lor, integral.

Horoscop 17 noiembrie 2020. Zodia care azi va lua cele mai bune decizii pentru viitorul ei

Horoscop, marti, 17 noiembrie 2020. Saptamana incepe cu un aspect tensionat de careu trasat de Venus din Balanta la Jupiter din Capricorn. Zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn tind sa aiba prea multa incredere in persoanele nepotrivite. Horoscop, marti, 17 noiembrie 2020 Numerele norocoase ale zilei sunt 1, 8, 23 si 44. Culorile care va .

Putin o felicita pe Maia Sandu si spera intr-o colaborare contructiva intre cele doua tari

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a transmis luni o telegrama de felicitare Maiei Sandu pentru victoria in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, potrivit unui anunt oficial al Kremlinului, citat de g4media.

Nelu Tataru, despre tragedia de la Piatra-Neamt: Oricat au incercat cei doi medici si cele doua asistente sa intervina, a fost peste puterile lor. Cred ca am facut tot ce se putea pentru acesti pacienti. Cei care au gresit sa raspunda

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca interventia celor doi medici si a celor doua asistente in momentul incendiului de la sectia ATI de la Spitalul din Piatra-Neamt a fost peste puterile acestora, in.

Rezultate finale pentru alegerile din SUA

Democratul Joe Biden a castigat in final alegerile din SUA cu voturile a 306 electori, in timp ce ri.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )