Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cum arata cele mai luxoase superiahturi care vor fi expuse la Monaco Yacht Show: costa milioane de euro si au dotari spectaculoase FOTO

Adevărul Adevărul,
Cum arata cele mai luxoase superiahturi care vor fi expuse la Monaco Yacht Show: costa milioane de euro si au dotari spectaculoase FOTO

Monaco Yacht Show, evenimentul in cadrul caruia sunt prezentate cele mai impresionante modele de ambarcatiuni din lume, se desfasoara in acest an intre 28 septembrie si 1 octombrie. continuă pe Adevărul

Dacii si romanii iau cu asalt Cetatea Rasnov. Vor fi reconstituite in cele mai mici detalii asalturile asupra Comidavei

Festivalul din acest weekend promite sa fie un eveniment de neratat pentru pasionatii de istorie antica si de reconstituire istorica la cel mai inalt nivel, care vor sa retraiasca istoria asa cum a fost.

Cele mai abominabile crime studentesti petrecute in Romania. Povestea afaceristului injunghiat de amanta

Printre cele mai odioase crime care au avut loc in ultimul deceniu in Romania se numara si cateva cazuri in care protagonisti au fost studenti romani. Va prezentam trei dintre cele mai celebre astfel de cazuri.

Cele mai bune pulpe de pui la cuptor

Toti gurmanzii care iubesc carnea de pui, vor iubi, cu siguranta, si aceasta reteta. Nu stii inca sa faci cele mai bune pulpe de pui la cuptor? Nu-i nimic, te invatam noi. Poti pune alaturi orice fel de garnitura, dar ar merge niste cartofi la cuptor.

eMAG Revolutia Preturilor: cele mai bune reduceri la electronice si gadgeturi

In cadrul campaniei eMAG Revolutia Preturilor,veti putea beneficia de reduceri la o gama variata de electronice si gadgeturi. intre 20 si 22 septembrie, la eMAG se desfasoara campania Revolutia Preturilor, in cadrul careia vor fi oferite reduceri de pana la 50% la numeroase dispozitive. Dintre toate reducerile eMAG, am selectat opt dintre cele mai interesante [].

Revolutia Preturilor: cele mai bune reduceri la electronice si gadgeturi

In cadrul campaniei Revolutia Preturilor,veti putea beneficia de reduceri eMAG la o gama variata de electronice si gadgeturi. intre 20 si 22 septembrie, la eMAG se desfasoara campania Revolutia Preturilor, in cadrul careia vor fi oferite reduceri de pana la 50% la numeroase dispozitive. Dintre toate reducerile eMAG, am selectat opt dintre cele mai interesante [].

in judetul Satu Mare se practica unele dintre cele mai mici salarii din tara

Nivelul de trai din judetul Satu Mare este unul dintre cele mai scazute din Romania, lucru care se reflecta si in veniturile lunare ale populatiei. in Satu Mare se castiga unele dintre cele mai mici salarii din Romania.

Cele mai dese 10 minciuni ale femeilor, in cuplu

Desi se spune ca barbatii mint mai mult, femeile sunt si ele la fel de specialiste. Iata cele mai dese minciuni pe care femeile le spun in relatia de cuplu. Imi place familia ta Femeile au.

E una dintre cele mai sexy prezentatoare din televiziune. Si a lasat sa se vada totul, in direct

Marika Fruscio este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Italia, mai ales de catre barbati. Pentru ca Marika apare des in tinute care mai de care mai sumare. intr-o astfel de.

Cele mai stupide pretentii ale mireselor: Le-a cerut domnisoarelor de onoare sa se ingrase cu 10 kg ca sa arate ea mai bine

Pentru cele mai multe femei este o bucurie sa fie domnisoare de onoare, dar exista si cazuri in care pretentiile mireselor transforma placerea intr-un adevarat chin, dupa cum s-a dovedit in urma sondaj facut de o revista pentru viitoare mirese.

Cele mai bune bancuri cu scotieni. Ce a patit francezul cand a incercat sa testeze daca scotienii sunt zgarciti

Celebri pentru zgarcenia care ii caracterizeaza, pe seama scotienilor s-au facut intotdeauna glume. Iata aici o selectie cu cele mai bune bancuri cu scotieni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )