Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata cursa din PNL pentru Ministerul Economiei.

România Liberă România Liberă,
Cum arata cursa din PNL pentru Ministerul Economiei.

Conducerea PNL se va reuni, astazi, pentru a discuta despre nominalizarea pentru Ministerul Economiei, ramas vacant dupa demisia lui Varujan Vosganian. O prima intalnire la varful PNL, desfasurata duminica, s-a incheiat fara o decizie clara. Printre liberali se discuta ca seful PNL, Crin Antonescu, ar putea veni cu o propunere surpriza, care sa dea peste cap variantele discutate in partid. Deocamdata, in PNL s-au conturat doua posibile scenarii. Primul vizeaza nominalizarea unui tehnocrat, iar . continuă pe România Liberă

VIDEO Primarul Caransebesului, Ioan Marcel Vela, pe lista scurta pentru Ministerul Economiei

Doi deputati, un senator si un primar de municipiu sunt pe lista scurta a PNL pentru nominalizarea la Ministerul Economiei.

Peste 40.000 de pelerini la Catedrala Mitropolitana din Iasi, pentru a se inchina la moastele Sfintei Parascheva

Peste 40. 000 de pelerini asteapta la coada, sambata dimineata, la Catedrala Mitropolitana din Iasi, pentru a se inchina la moastele Sfintei Parascheva si ale Sfantului Simeon, randul credinciosilor.

Replica dura pentru Vosganian: Ministerul Economiei nu are nevoie de literatura cu personaje si formulari de Oscar

Ministrul demisionar al Economiei, Varujan Vosganian, a primit o replica dura de la seful de cabinet al ministrului de Finante, Remus Vulpescu, dupa ce a spus despre acesta ca va conduce Ministerul.

O masina de raliu a intrat in MULTIME la o cursa din Somerset

Un barbat si cei doi fii ai sai au fost raniti dupa ce un pilot de raliuri a pierdut controlul masinii si a iesit in decor. Purtatorul de cuvant al Serviciul de Ambulanta din Sud-Vest a eplocat ca toti.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )