Libnet.ro
UNICEF

20:31

Cum arata Dem Radulescu in tinerete (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Cum arata Dem Radulescu in tinerete (GALERIE FOTO)

De curand, s-au implinit 20 de ani de cand marele actor Dem Radulescu s-a stins din viata. Dem Radulescu a fost un actor de comedie roman de teatru, film si televiziune, precum si profesor la Universitatea. continuă pe B1

Cele mai bune comedii cu Dem Radulescu. Momente memorabile ale unui actor de geniu

Dem Radulescu s-a nascut la data de 21 septembrie 1931, la Ramnicu Valcea. A decedat pe 17 septembrie 2000, la Bucuresti. A fost un actor roman de comedie de teatru, film si televiziune, fiind unul dintre cei mai mari actori de comedie pe care ia avut tara noastra. Pe langa actorie, el a mai fost .

Irina, fiica actorului Dem Radulescu: Lumea se uita la mine ca la Sfintele moaste cand aude de tata

La 20 de ani de la trecerea in nefiinta a tatalui sau, actrita Irina Radulescu, fiica regretatului Dem Radulescu, a povestit cu emotie despre marele actor.

Cum arata CTP in tinerete, cu par. Transformare de necrezut pentru jurnalistul roman. FOTO

CTP, sau Cristian Tudor Popescu, este o figura carismatica a mediei jurnalistice din Romania. Supranumit scriitorul deghizat in jurnalist este si o persoana controversata. Cum arata CTP in tinerete, cu par Ca multi dintre jurnalistii de marca din Romania anului 2020, Cristian Tudor Popescu a avut parte de momentele sale memorabile in tinerete. Printre momentele .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )