Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum arata, de fapt, parul natural al Biancai Dragusanu. Toti cei de pe plaja s-au uitat lung la ea

Playtech Playtech,
Cum arata, de fapt, parul natural al Biancai Dragusanu. Toti cei de pe plaja s-au uitat lung la ea

Bianca Dragusanu este mereu pregatita pentru orice, doar e singura diva care va avea propria scoala pentru alte frumuseti. Cu toate astea, si-a surprins fanii mai putin aranjata. Cum arata parul natural al vedetei? Cum arata parul natural al Biancai Dragusanu? Bianca Dragusanu i-a surprins pe fanii ei cu o poza in care si-a lasat . continuă pe Playtech

Cum arata si cu ce se ocupa sora Biancai Dragusanu. E complet diferita de vedeta tv

Bianca Dragusanu a ales deja de ani buni sa fie in atentia tuturor. Acum, este unul dintre cele mai cunoscute personaje din showbiz-ul romanesc, dar sora ei a decis ca nu-si doreste notorietate. Cum arata Biancai Dragusanu? Bianca Dragusanu a rupt deja de mult timp gura targului cu felul sau de a fi, cu deciziile .

Cum arata acum fiica Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav. Ce mare s-a facut Sofia

Dupa ce Bianca s-a casatorit cu Victor Slav, in 2016 venea pe lume micuta Sofia, care acum are 4 anisori. Din pacate relatia celor doi nu a mai mers si au decis sa divorteze, iar micuta Sofia a locuit si locuieste si acum cu bunica ei, la Deva. Sofia, o adevarata domnita, frumoasa foc Micuta .

Adevarul despre relatia dintre Alex Bodi si Victor Slav. Iubitul Biancai Dragusanu a rupt tacerea

Care este parerea sincera a lui Alex Bodi despre fostul sot al Biancai Dragusanu? Ce a declarat actualul iubit al divei despre tatal copilului ei? Ce parere are Alex Bodi despre Victor Slav? Bianca si Bodi se afla acum in vacanta pe Coasta de Azur, iar desi se bucura la maximum de fiecare clipa impreuna, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )