Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cum arata fiica Madalinei Ghenea, la trei ani

ADPM ADPM,
Cum arata fiica Madalinei Ghenea, la trei ani

Madalina Ghenea este considerata de multi drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar micuta Charlotte pare ca incepe sa-i calce pe urme la acest capitol. Iata cum arata fiica ei la trei ani! . continuă pe ADPM

Cum arata fiica Madalinei Ghenea, la 3 ani. Au fost surprinse de paparazzi la plaja

Madalina Ghenea si-a facut bagajele si a plecat in vacanta in Portofino, alaturi de Charlotte, fetita ei de trei ani, si de cativa prieteni. Cele doua au fost surprinse de paparazzi pe plaja, in timp ce se distrau de minune. Mai multe detalii despre escapada la mare, soare si valuri, in continuare. Cum arata Charlotte, .

Cum arata fiica lui Adi Cristea, la varsta de 11 ani. Rania este superba!

Pentru o perioada de timp, celebrul fotbalist Adi Cristea a format un cuplu de invidiat, cu frumoasa Denisa Nechifor, Denisa Nechifor din care a rezultat o fetita, Rania, actualmente in varsta de unsprezece ani. Cu toate ca cei doi s-au despartit cand Rania era inca foarte mica, au convenit sa ramana in relatii bune pentru .

Jurnalist algerian, condamnat la trei ani de inchisoare

Jurnalistul algerian Khaled Drareni, in varsta de 40 de ani, aflat in detentie de la sfarsitul lui martie, a fost condamnat luni la trei ani de inchisoare, o pedeapsa foarte severa, la capatul unui proces considerat un test pentru libertatea de informare in Algeria, scrie AFP, citat de News. ro.

Cum arata Puya la 41 de ani. Cu cine a fost surprins pe sezlong, la mare

Anii par sa nu il ierte nici pe Puya, una dintre cele mai puternice voci din hop-hop-ul romanesc. Artistul, indragit de generatii, pe numele real, Dragos Gradescu, si el intotdeauna cu un fizic adolescent, arata acum de nerecunoscut. Puya la 41 de ani Artistul are aprope 40 de ani, insa daca majoritatea colegilor de breasla .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )