Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum arata Ioan Neculaie, dupa ce a cheltuit o avere cu operatii estetice

Adevărul Adevărul,
Cum arata Ioan Neculaie, dupa ce a cheltuit o avere cu operatii estetice

Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brasov si protagonistul unor privatizari dubioase in ultimii 20 de ani, a decis sa investeasca o avere in operatii estetice dupa ce in urma cu doi ani a fost recunoscut la granita in timp ce fugea din tara dupa ce fusese condamnat la doi ani de inchisoare, scrie gsp. ro, preluat de presa locala. continuă pe Adevărul

Milionarul roman Ioan Neculaie a investit o avere in operatiile estetice. Cum arata acum

Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brasov se lauda acum cu noi investitii, insa de aceasta data nu in lumea business-ului, ci in industria de beauty! Cum arata acum fostul om de afaceri? Fostul proprietar al companiei Prescon Group, care controla acum cativa ani producatorul de autocamioane Roman Brasov a invesit o avere in operatii .

Cum arata Nelson Mondialu dupa ce si-a pus dinti. Tatal lui Livian de la Puterea Dragostei a facut publice imaginile

Nelson Mondialu a revenit in atentia tuturor datorita participarii fiului sau la emisiunea Puterea Dragostei. Majoritatea stiu ca eticheta sa a fost reprezentata de dantura aproape inexistenta in special in partea de sus. Acum, afaceristul si-a schimbat total infatisarea datorita dintilor perfecti pe care ii are. Cum arata acesta? Nelson Mondialu si-a pus dantura Nelson .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )