Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cum arata Jennifer Lopez nemachiata la 50 de ani

ADPM ADPM,
Cum arata Jennifer Lopez nemachiata la 50 de ani

La 50 de ani, Jennifer Lopez are nu doar un trup perfect tonifiat cu care intoarce intotdeauna capetele, ci si un ten impecabil, lipsit de riduri sau alte imperfectiuni! Iata cum arata vedeta complet nemachiata! . continuă pe ADPM

Cum arata Monica Barladeanu la 19 ani. Putini stiu ce studii are, de fapt, Carla Dumitrache din serialul Vlad

Monica Barladeanu este deja de ani buni in vizorul presei. Dupa ce a devenit cunoscuta datorita talentului sau actoricesc, Monica a surprins cu profesionalismul sau si cu personalitatea care a facut-o chiar si dupa atatia ani sa fie dorita de producatori in diverse show-uri. Cu toate astea, putini stiu povestea vietii sale sau ce studii .

Fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica junior este o frumusete rara. Iata cum arata la varsta de 11 ani. FOTO

Andreea Violeta Marin s-a nascut pe 22 decembrie1974 laRoman. Este o prezentatoare de televiziune din Romania, moderatoare a emisiunii Surprize, surprize difuzata de canalulTVR 1din 1999 pana in 2007 8 sezoane) si fost jurat in emisiunea Uite cine danseaza! difuzata de postul de televiziunePro TV. Cum arata fiica Andreei Marian si a lui Stefan Banica .

Florin Chilian: Viata e grea si prea lunga. Nu credeam ca o sa ajung la 50 de ani

Florin Chilian implineste pe 14 decembrie 51 de ani. inainte de aniversarea pe care se pregateste sa o bifeze, artistul a fost invitatul Danei Savuica la E OK! sa fii vedeta?!.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )