Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata Mircea Badea dezbracat, dupa 20 de ani de sport!

ADPM ADPM,
Cum arata Mircea Badea dezbracat, dupa 20 de ani de sport!

Mircea Badea si-a expus trupul plin de muschi in timp ce alerga doar in sort intr-un parc din Capitala. Bucurestenii care l-au vazut, inclusiv fanii lui de pe Facebook, s-au aratat impresionati de forma fizica excelenta pe care o are, rezultatul a peste doua decenii de sport sustinut. continuă pe ADPM

Mircea Badea: E o frasuiala militara in Romania, dar noi nu suntem in stare sa tinem un pistol cu apa in mana

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mircea Badea a ironizat discutiile din ultima perioada legata de o eventuala intrare a Romaniei intr-un razboi. E o frasuiala militara in Romania.

Mircea Badea, despre pozele cu membrii PMP: Oamenii astia sunt zdraveni la cap?

Mircea Badea a comentat, duminica, la in Gura Presei, fotografiile cu membrii PMP care ii prezinta pe politicieni pe plaja in tricouri cu insemnele partidului. Sunt cele mai tari poze de pe planeta, din toate.

Si Mircea Badea se imbraca cu ce vrea el. IATA cu ce tricou a venit la Sinteza zilei

Mircea Badea a urmat exemplul presedintelui Traian Basescu, care a declarat de la prezidiul Palatului Cotroceni ca are dreptul sa se imbrace cum vrea, raspunzand astfel intrebarilor jurnalistilor cu privire.

VIDEO AC Milan - Inter 1-0/ Victorie dupa trei ani

AC Milan a castigat Derby della Madonnina, echipa lui Clarence Seedorf impunandu-se cu 1-0 in fata celor de la Inter. Unicul gol a fost marcat de Nigel De Jong, in minutul 65. A fost prima victorie a Milanului in fata rivalei locale dupa o pauza de trei ani.

Dupa zece ani. Ce s-a schimbat?

Intalnirea de zece ani cu fostii colegi din facultatea de jurnalism de la Iasi aduce - pe langa bucuria revederii si nostalgia celor patru ani petrecuti impreuna si cateva reflectii asupra timpului scurs de la iesirea din Universitate pana in ziua de azi. Cate obiective ai atins? Cum s-a schimbat presa intre timp? Unde am gresit? A meritat sa facem meseria asta?.

BOMBA! Trupa Andre se reuneste, dupa 13 ani! VEZI ce a declarat Andreea Antonescu! VIDEO

S-au despartit cu scandal in urma cu 13 ani, dar acum vor fi din nou impreuna, pe aceeasi scena. Trupa.

Creditele de consum revin pe plus dupa doi ani. Martie a fost cea mai buna luna pentru ipotecare

Dupa revenirea din retailul de mancare, imbracaminte si electroIT, a urmat plusul din auto, iar acum creste si creditarea. Creditarea de retail incepe sa dea semne mai consistente de revenire, dovada ca populatia capata incredere sa treaca din nou pragul sucursalelor bancare pentru imprumuturi ipotecare si mai nou pentru credite de consum, scrie Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )