Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cum arata noul iPhone 12 mini. Primele imagini din lume cu dispozitivul au aparut pe canalul de YouTube al lui George Buhnici (VIDEO)

B1 B1,
Cum arata noul iPhone 12 mini. Primele imagini din lume cu dispozitivul au aparut pe canalul de YouTube al lui George Buhnici (VIDEO)

La jumatatea lunii octombrie, Apple si-a prezentat noua serie de smartphone-uri iPhone, compusa din urmatoarele modele: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max. Cele patru modele. continuă pe B1

De ce a scos rapid George Buhnici clipul de pe YouTube cu iPhone 12 mini

George Buhnici a fost primul content creator ce a facut un review video la proaspat lansatul smartphone iPhone 12 mini. Iata insa de ce a scos rapid clipul de pe YouTube.

Cand vine iPhone 12 in Romania si la ce pret vei putea cumpara noile modele

Noua generatie de iPhone 12 a fost prezentata recent de cei de la Apple, dar a trebuit sa astepti pana cand sa-ti poti comanda in Romania modelul preferat. iPhone 12 s-a lansat cu mare.

iPhone 12 se vinde ca painea calda: cate comenzi incearca sa acopere Apple, contrar pronosticurilor

Desi personal sunt foarte dezamagit de schimbarile introduse de Apple odata cu noile telefoane, comenzile de iPhone 12 depasesc toare recordurile, din cate se pare. De aproximativ o.

VIDEO iPhone 12 si 12 Pro, in primul test de rezistenta la trante: o sa tot schimbi spatele de sticla

Odata cu seria de terminale iPhone 12, Apple a inceput sa-si protejeze smartphone-urile cu un material intitulat Ceramic Shield. Acum, aflam cat este de rezisten cu adevarat. Daca vroiai.

VIDEO Ceramic Shield pe iPhone 12, un truc de marketing: cat de usor se zgarie, de fapt

Jumatatea din prezentarea Apple a gravitat in jurul protectiei ecranului oferita de Ceramic Shield. Au aparut primele teste independente ale materialului si nu sunt imbucuratoare. Spre.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )