Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum arata noul platou al emisiunii Neata cu Razvan si Dani

ADPM ADPM,
Cum arata noul platou al emisiunii Neata cu Razvan si Dani

Emisiunea Neata cu Razvan si Dani s-a mutat intr-un platou de televiziune nou-nout, dupa cateva saptamani in care s-a transmis din aer liber. Iata cum arata noul platou! . continuă pe ADPM

Detaliul pe care fanii emisiunii Neata cu Razvan si Dani nu l-au observat! Ce a aparut in platou

Ce a aparut in platoul de la Neatza din editia de azi? Fanii abia acum si-au dat seama ce detaliu nu au bagat deloc in seama in timpul difuzarii emisiunii. Un personaj i-a facut sa piarda orice din vedere. Detaliul din editia de azi a emisiunii Neatza cu Razvan si Dani Se pare ca e .

Cum va arata noul SUV Dacia. Romanii le iau fata tuturor cu acest model

Nu mai este un secret faptul ca Dacia lucreaza in prezent la un al doilea SUV, care este un model mai mare decat Duster si care prezinta trasaturile specifice segmentului crossover. Cum va arata noul SUV Dacia Astfel ca dupa primele fotografii spion, cu o caroserie falsa, iata ca acum au aparut si primele propuneri .

Cum arata noua iubita a lui Razvan Simion! A iesit cu ea la restaurantul lui Dani Otil

Lidia Buble e istorie! Razva Simion a inlocuit-o pe cunoscuta artista cu altcineva. Cum arata noua amoreza a matinalului si cum au fost surprinsi recent cei doi? O iesire nocturna la restaurantul lui Dani Otil i-a readus in prim-planul tabloidelor. Razvan Simion, aparitie cu iubita. Cum arata noua partenera a prezentatorului? Razvan Simion nu-si mai .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )