Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum va arata noul stadion Dinamo. Marcel Vela a prezentat primele schite

Antena3 Antena3,
Cum va arata noul stadion Dinamo. Marcel Vela a prezentat primele schite

Presedintele CS Dinamo, Ionut Adrian Popa, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca au fost intensificate demersurile pentru construirea Stadionului Dinamo. Ministrul de interne, Marcel Vela, a oferit ultimele detalii despreacest proiect. continuă pe Antena3

MARCEL VELA: Atrag atentia tuturor celor care au in intentie incalcarea legii, ca vigilenta noastra este la cote maxime

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma, azi, ca vigilenta politistilor este la cote maxime, chiar daca se apropie sarbatorile de iarna.

MARCEL VELA: Numai impreuna putem fi scut impotriva celor care nu respecta natura

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, afirma ca numai impreuna putem fi scut impotriva celor care nu respecta natura si incurajeaza cetatenii de buna credinta sa semnaleze orice abatere pe care o sesizeaza.

Ministrul Marcel Vela: Chiar daca sarbatorile de iarna bat la usa, vigilenta noastra este la cote maxime

Ministrul de Interne, Marcel Vela, sustine ca Romania inregistreaza o crestere a ratei infractionalitatii de la intoarcerea masiva din tarile occidentale a cetatenilor.

Marcel Vela: Vigilenta noastra este la cote maxime!

Marcel Vela, ministrul de Interne, avertizeaza ca in perioada Sarbatorilor de Iarna toleranta oameni.

Marcel Vela: Chiar daca sarbatorile de iarna bat la usa, atrag atentia tuturor celor care au in intentie incalcarea legii, ca vigilenta noastra este la cote maxime

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma, miercuri, ca vigilenta politistilor este la cote maxime, chiar daca se apropie sarbatorile de iarna. Flerul si profesionalismul politistilor vor face fata tuturor provocarilor, afirma Vela, precizand ca au loc 48 de perchezitii in mai multe judete pentru recuperarea prejudiciilor si indisponibilizarea bunurilor obtinute din savarsirea de infractiuni sau detinute ilegal.

FOTO Cum va arata si ce facilitati va avea viitorul stadion Dinamo

Noua viziune de dezvoltare a Complexului Sportiv Dinamo tine seama de necesitatile tuturor disciplinelor sportive ce se desfasoara cu public si propune o dezvoltare armonioasa a facilitatilor majore de care clubul sportiv are atata nevoie, se arata intr-un comunicat al CS Dinamo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )