Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cum arata in realitate Dorel din Las Fierbinti. Mihai Rait Dragomir, schimbat total fata de rolul din serial

Adevărul Adevărul,
Cum arata in realitate Dorel din Las Fierbinti. Mihai Rait Dragomir, schimbat total fata de rolul din serial

O tara intreaga il stie ca Dorel din Las Fierbinti, insa actorul Mihai Rait Dragomir este mult mai mult decat atat. Este actor, cantaret, face stand up comedy si are multe alte calitati. continuă pe Adevărul

Firicel din Las Fierbinti a fost prins la volan desi avea permisul suspendat. Politistii il suspecteaza ca a consumat si substante interzise

Actorul Cuzin Toma, cel care il joaca pe Firicel in serialul Las Fierbinti, a fost prins de politistii din cadrul Sectiei 11 din Capitala in timp ce se afla la volan desi avea permisul suspendat.

Caru' cu vedete: Firicel din Las Fierbinti a fost prins la volan cu permisul suspendat si este suspectat ca a condus sub influenta drogurilor; Lady Gaga, goala complet, filmata n timp ce face sex n cada cu Bradley Cooper; Motivul neobisnuit pentru care M

Katy Perry este cantareata cel mai bine platita in 2018. Katy Perry se afla pe primul loc in topul artistelor care au castigat cel mai bine in anul 2018, potrivit unui top realizat de Forbes. Cu 83 de milioane. Jim Carrey admite ca traieste o viata izolata, dar incearca sa aiba si o relatie. Jim Carrey a vorbit recent despre viata lui personala in contextul promovarii noului sau serial Kidding, declarand.

Profit.ro: Pro TV cere ajutor de stat pentru Las Fierbinti

Pro TV a cerut Guvernului ajutor de stat pentru serialul Las Fierbinti, in baza unui program prin care producatorii de film pot aplica pentru finantari garantate de stat, pentru productii cinematografice realizate in Romania, potrivit Profit. ro. Site-ul citat arata ca Pro TV cere sprijin pentru editia de Craciun 2018 si pentru sezonul din toamna lui 2019 al serialului.

Cum a ajuns serialul Las Fierbinti sa ceara bani de la stat

Serialul Las Fierbinti cere bani de la stat ca sa-ti ofere un nou sezon la anul. Pro Tv a depus deja cererea de finantare, alaturi de alte case de productie. Sunt sigur ca iti place serialul.

Las Fierbinti cere ajutor de stat pentru urmatoarele doua sezoane. Ce alte filme vor fi finantate de Guvern

Noua proiecte au cerut finantare, pana in acest moment, prin schema de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice lansata de Guvern. Printre acestea se regaseste si celebrul serial Las Fierbinti. Pro TV vrea sa finanteze urmatoarele doua editii cu bani de la stat.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )