Libnet.ro
UNICEF

10:16

Cum arata refugiul de lux din Madagascar al lui Radu Mazare - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum arata refugiul de lux din Madagascar al lui Radu Mazare - VIDEO

Radu Mazare, judecat pentru luare de mita,a plecat in Madagascar, acolo unde are un resort. Fostul primar al Constantei detinede 1,8 hectare de teren pe malul oceanului, intr-un golf. continuă pe Antena3

Finantatorii SECRETI ai fratilor Mazare: Cu ce bani au facutresorturile de LUX din Madagascar si Brazilia

Fratii Radu si Alexandru Mazare au explicat Curtii Supreme ca cea mai mare parte din banii de investiti in Brazilia si Madagascar proveneau de fapt de la milionarul Elan Schwartzenberg si de la sefa PSD Co.

Cum arata statiunea lui Mazare din Madagascar - VIDEO

Dana Grecu a prezentat in emisiunea Editie Speciala cum arata statiunea lui Radu Mazare din Madagascar, locul unde fostul edil a plecat chiar de Craciun si unde cere azil. in urma cu .

Domeniul din Madagascar al lui Radu Mazare, invadat de lemurieni! (FOTO)

Domeniul detinut de Radu Mazare in Madagascar a fost invadat de lemurieni. Fostul edil detine in aceasta tara africana un complex turistic, situat intr-un golf, format din 19 bungalow-uri.

Faze tari:Sunt gemeni, dar s-au nascut in ani diferiti;Face rochii de lux din gunoaie; Asteroidul cu forma unui craniu va 'vizita' Pamantul in 2018

Doua fenomene dezastruoase care au salvat Pamantul de la distrugere. In iunie 1991, vulcanul din Filipine, Pinatubo, a. Fenomenul bizar pe care oamenii de stiinta l-au trecut cu vederea timp de zeci de ani. Pentru prima data, oamenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )