Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cum arata represiunea in Venezuela: Doi pompieri, ARESTATI dupa ce au realizat un filmulet in care presedintele Maduro e personificat de un MAGAR (VIDEO)

B1 B1,
Cum arata represiunea in Venezuela: Doi pompieri, ARESTATI dupa ce au realizat un filmulet in care presedintele Maduro e personificat de un MAGAR (VIDEO)

Decizie aberanta a autoritatilor din Venezuela. Doi pompieri au fost arestati saptamana aceasta, fiind suspectati ca au realizat un filmulet in care il compara pe presedintele Nicolas Maduro cu un m. continuă pe B1

VIDEO Doi pompieri din Venezuela, retinuti din cauza unui videoclip n care presedintele Maduro este personificat de un magar

Doi pompieri din Venezuela au fost retinuti de ofiterii militari saptamana aceasta, fiind suspectati ca au realizat un videoclip in care il compara pe presedintele Maduro cu un magar care se plimba prin sediul pompierilor, au spus doua grupuri pentru drepturile omului, relateaza Reuters.

Doi romani, ARESTATI in Ungaria pentru TRAFIC de PERSOANE (FOTO)

Doi romani care transportau 11 imigranti intr-o duba au fost arestati in Ungaria sub acuzatia de trafic de persoane. Cei doi au fost arestati sambata dimineata, cand incercau sa treaca frontiera.

Doi romani, arestati in Ungaria! Barbatii sunt acuzati pentru trafic de migranti

Politia ungara a arestat, sambata, in localitatea de frontiera Roszke din sudul tarii, doi cetateni romani suspectati ca au incercat sa transporte 11 migranti prin Ungaria spre Europa de Vest, a.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )