Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum arata Romania din spatiu, in 2020: povestea din spatele fotografiei cat 1000 de cuvinte

Playtech Playtech,
Cum arata Romania din spatiu, in 2020: povestea din spatele fotografiei cat 1000 de cuvinte

In teorie, Romania a ramas neschimbata in ultimii 100 de ani, din prisma teritoriului. in practic, impactul celor 30 de ani de la revolutie se vad intr-o imagine din spatiu. Romania nu are o agentia spatiala prolifica si o putere financiara semnificativa pentru a comanda imagini din spatiu precum cea de mai jos. Nici macar . continuă pe Playtech

Romania, fotografiata din spatiu de satelitul european Sentinel2

Sentinel 2 face parte din programul Copernicus, coordonat de Agentia Spatiala Europeana ESA), in parteneriat cu Comisia Europeana.

FOTO Cum arata Romania vazuta de pe satelitul european Sentinel2

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a postat, pe Facebook, o imagine cu tara noastra vazuta de pe orbita Pamantului.

Digi24: EXCLUSIV Rapoartele oficiale ale apocalipsei meteo. Cum va arata Romania peste 50 de ani. Ce gust vor avea curmalele de Dabuleni

Undeva in Romania, pe ogoarele de langa statiunea de cercetare si dezvoltare agricola de la Simnic, de langa Craiova, oamenii au inceput deja sa semene, in aceste zile, graul. Faptul ca acest lucru se intampla in luna februarie este doar un detaliu al unei manifestari cu mult mai vaste si care se insinueaza lent in vietile noastre. Practic, vine Apocalipsa. Vestea buna e ca nu vorbim despre cea din Biblie, plina de calareti, demoni si trambite. E doar una meteo, mai degraba tacuta si deosebit de calda. Poarta numele stiintific de incalzire globala, fenomen aparent de neevitat si care nu mai poate fi ignorat, in conditiile in care, potrivit oamenilor de stiinta de la ONU, clima se schimba in mod accelerat si periculos.

A ramas fara o ureche din cauza solarului. Povestea de groaza a unei femei de numai 44 de ani

O femeie de 44 de ani din Marea Britanie a ramas fara o ureche din cauza cancerului cauzat de solar.

Cupa Davis: Echipa Chinei nu poate ajunge in Romania, din cauza epidemiei de coronavirus

Echipa de Cupa Davis a Chinei nu poate ajunge in Romania pentru intalnirea de Cupa Davis din play-off-ul Grupei Mondiale I, care ar trebui sa se dispute pe 6-7 martie la Piatra Neamt, din cauza epidemiei de coronavirus, a declarat, luni, vicepresedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

FOTO Cum arata padurile din Romania, puse la pamant de fenomene extreme. Peste 110.000 de hectare de paduri au fost distruse

000 de hectare de paduri de stat administrate de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva au fost afectate de fenomenele meteo de la inceputul lunii februarie. Romsilva precizeaza ca datele vin dupa o prima evaluare a pagubelor, scrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )