Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum arata Romania normala a candidatului Klaus Iohannis: Administratie moderna si continuarea luptei anticoruptie (program prezidential)

Hotnews Hotnews,
 Cum arata Romania normala a candidatului Klaus Iohannis: Administratie moderna si continuarea luptei anticoruptie (program prezidential)

Presedintele Klaus Iohannis isi propune, in cazul castigarii celui de-al doilea mandat la Palatul Cotroceni, continuarea luptei anticoruptie, consolidarea statului de drept si a parteneriatelor strategice ale Romaniei, dar si modernizarea administratiei publice locale. in programul electoral impreuna pentru o Romanie normala, Iohannis face o scurta radiografie a ultimilor ani in care persoane cu dosare penale, care aveau nevoie de legi si institutii slabite pentru a se salva, au ajuns sa guverneze Romania. in acest context dificil generat de majoritatea PSD, Iohannis spune ca cea mai mare reusita a mandatului sau a fost faptul ca Romania si-a pastrat cursul pro-european si democratic. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis si-a prezentat programul prezidential. Viziunea pe care eu o propun romanilor este aceea de a construi impreuna Romania normala

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe site-ul de campanie programul prezidential impreuna pentru Romania normala, un document de peste 80 de pagini in care vorbeste despre recastigarea increderii in institutiile statului, despre respectarea statului de drept, despre educatie, sanatate si solidaritate sociala, despre sustinerea antreprenorilor, dar si despre dezvoltarea infrastructurii si a digitalizarii.

Klaus Iohannis, la inaugurarea noului Ambulatoriu integrat al Spitalului Judetean Suceava: O administratie responsabila a reusit sa gaseasca resursele necesare. PSD ne-a oferit constant doar fantasmagorii!

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri dimineata la inaugurarea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judetean Suceava. Seful statului a afirmat ca proiectul de reorganizare si lansare a unui.

KLAUS IOHANNIS: Este timpul sa aducem impreuna normalitatea in Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, dupa trei ani marcati de criza statului de drept in care PSD a aruncat Romania, dupa o guvernare care a esuat in toate domeniile esentiale, a venit momentul ca normalitatea sa revina in tara noastra.

Presedintele invita toti romanii la lectura, printr-un joc inedit. Klaus Iohannis: Hai sa readucem Romania printre marile culturi ale Europei, cele care citesc (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un apel catre cetatenii Romaniei, invitandu-i sa citeasca mai mult, pentru ca statisticile de moment plaseaza romanii pe ultima treapta a Europei la nivel de c.

Klaus Iohannis: PSD a promis ca va curge numai lapte si miere. Suntem in razboi cu PSD pentru ca au atacat Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la intalnirea cu membrii si simpatizantii PNL Vrancea, ca liberalii se afla in razboi cu PSD si ca isi propun sa ii invinga pe acestia in urmatoarele.

RALUCA TURCAN: Daca ar avea un mandat de patru ani, PNL poate sa faca Romania normala

Prim-vicepresedintele PNL; Raluca Turcan, a declarat, duminica, la Timisoara ca romanii au mari asteptari de la guvernul liberal care va veni, iar liberalii nu-si permit niciun fel de derapaj si scapare. Turcan a aprecizat ca, daca ar avea un mandat de patru ani, PNL ar putea sa faca Romania normala, dar la un mandat de un an de zile, PNL trebuie sa spuna romanilor ce vor gasi la guvernare. S-ar putea nu doar ca vistieria sa fie goala, ci sa fi furat si vistieria, a spus Turcan.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL. Cum a fost surprins presedintele in centrul Timisoarei. FOTO

Presedintele Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL, in centrul Timisoarei. Cum a fost surprins liderul statului? Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL, in centrul Timisoarei Motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila a trecut, asa ca in casa PNL e liber la sarbatoare. 238 de voturi din cele 245 exprimate .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )