Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum arata topul celor mai buni jucatori din lume facut de Mircea Lucescu: pe cine prefera dintre Messi si CR7

Adevărul Adevărul,
Cum arata topul celor mai buni jucatori din lume facut de Mircea Lucescu: pe cine prefera dintre Messi si CR7

Tehnicianul celor de la Sahtior Donetk si-a exprimat optiunea intr-o ancheta care se face de cativa ani la nivel global: Messi sau Cristiano Ronaldo?. continuă pe Adevărul

Topul celor mai periculoase mezeluri din magazine

Des folosite pentru a pregati sendvisuri, dar si pentru micul dejun, mezelurile se numara printre alimentele care contin multe substante nocive pentru sanatate. Jurnalmm. ro prezinta topul celor mai periculoase.

Anuntul facut de Forumul Economic Mondial. Ce loc ocupa Romania in topul celor mai competitive state din lume

Romania ocupa locul 53 in topul celor mai competitive 140 de state din lume, in urcare cu sase pozitii fata de anul trecut, informeaza un comunicat de presa al Forumului Economic Mondial WEF) prezentat de.

Topul celor mai caraghioase nume din Romania: de la Roadevin, Vacagrasa si Berebuna la Bred Pit si Miss America

Alegerea numelui este de multe ori o misiune dificila pentru parinti, care incearca sa faca o alegere potrivita, astfel incat sa nu-i dezmageasca pe copii mai tarziu.

Recunoasteti personajul? Copilul de mingi de acum 9 ani e azi unul dintre cei mai buni jucatori din Liga I

18 octombrie 2006. Steaua Bucuresti - Real Madrid 1-4. Sergio Ramos, Raul Gonzalez, Robinho si Ruud van Nistelrooy, respectiv Vali Badea au marcat golurile intalnirii.

Blestemul celor mai dotati barbati din lume: Primele trei luni nu facem sex, ca sa fiu sigur ca nu ma vrea doar pentru penisul meu urias

Multi dintre reprezentantii sexului puternic ar da orice pentru un loc in topul celor mai bine dotati barbati din lume. Totusi, lucrurile nu sunt atat de roz precum par, potrivit lui Willie Jordan si Jonah Fallon, ajunsi celebri datorita penisurilor cu dimensiuni socante. Cei doi barbati, alaturi de Todd, un confrate cu aceeasi problema, spun ca linia dintre binecuvantare si blestem este foarte subtire atunci cand ai un penis urias.

Aceasta este cea mai buna universitate din Romania

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca este singura institutie de invatamant superior din Romania situata pe un loc cuprins in intervalul 501-600, din grupul celor mai bune 800 de universitati din.

Cel mai bizar job din lume! Ce fac acesti barbati este de-a dreptul straniu!

In cazul in care te intrebai care este cea mai bizara meserie din lume, atunci acum poti afla raspunsul. Ce fac acesti barbati este de-a dreptul straniu. in provincia chineza Chengdu exista oameni care.

SONDAJ: Popularitatea Angelei Merkel a ajuns la 54%, cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Rata popularitatii cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a scazut pe fondul crizei privind imigratia, fiind la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, conform unui sondaj citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

Tesla a prezentat Model X in versiunea de productie: e cel mai sigur SUV din lume si are autonomie 400 km

Tesla Motors a prezentat primul sau SUV, denumit Tesla Model X acesta fiind prezentat ca cel mai sigur SUV din lume si, pe deasupra, are si cu o autonomie de 400 km cu baterie de 90 kWh). Livrarile vor incepe in 2016, spre vara, pentru cei care isi comanda masina acum, iar cei care au fost printre primii si-au primit masinile chiar in seara lansarii oficiale, marti, 29 septembrie. Preturile pornesc de la 132. 000 dolari.

O saptamana pana cand cel mai vizionat show din toate timpurile va ajunge la Bucuresti!

Peste numai o saptamana, bucurestenii vor putea urmari spectacolul Lord Of The Dance - cel mai vizionat show din toate timpurile. Spectacolul va avea loc marti 6 Octombrie 2015) la Sala Palatului din Bucuresti, incepand de la ora 20.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )