Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi europene dupa investitii de peste jumatate de MLD. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi europene dupa investitii de peste jumatate de MLD. euro

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Europa dupa numarul de pasageri, a beneficiat de un program de investitii in valoare de 580 milioane de euro. Iata cum arata dupa modernizare. continuă pe Wall-Street Ro

Romanul CONDAMNAT LA MOARTE in Malaezia este aparat de unul dintre cei mai mari avocati ai acestei tari

Romanul condamnat la moarte in Malaezia il are de partea sa pe unul dintre cei mai experimentati si influenti avocati din aceasta tara. Mai mult, aparatorul sau este primul malaezian acceptat sa pledeze la .

Lovitura pentru pirati: isoHunt, unul dintre cele mai cunoscute site-uri de torrente, se inchide

Motorul de cautare pentru torrente isoHunt isi inceteaza activitatea dupa 10 ani de existenta, dupa ce fondatorul sau a pierdut un proces in care era acuzat de incalcarea drepturilor de autor.

FOTO Cum arata un oras cu o vechime de peste 3.000 de ani

Unul dintre cele mai vechi orase ale lumii este Balkh, in prezent un tinut care are in componenta sa un sit urban de 11 kilometri patrati, fiind situat in vestul centrului administrativ al Afganistanului, Mazar-e-Sharif, si la 46 de kilometri de raul Amu Darya.

FOTO Cele mai spectaculoase gari din lume

Gara centrala din Milano, Estacion de Atocha si Grand Central din New York sunt doar trei dintre cele mai frumoase statii feroviare din lume, locuri care si-au castigat celebritatea prin designul revolutionar si utilitatea insemnata.

Cele mai noi productii din repertoriul teatrului Radu Stanca, in aceasta saptamana la Sibiu

Teatrul National Radu Stanca din Sibiu prezinta in aceasta saptamana cele mai noi creatii din repertoriul propriu.

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari CHELTUIELI MILITARE din lume. Unde se afla Romania.

Bugetul de aparare al Statelor Unite reprezinta peste 35% din totalul cheltuielilor militare la nivel mondial. Acesta nu este singurul aspect uimitor care reiese din clasamentul tarilor cu cele mai mari bugete de aparare din lume, asa cum a fost publicat pe site-ul globalfirepower. com. In top 20 state cu cele mai mari cheltuieli militare de pe Glob se afla cateva tari a caror prezenta o sa va surprinda, in timp ce alte tari pe care v-ati astepta sa le vedeti incluse in top se afla departe de .

Top 10: cele mai vizibile marci auto pe Facebook

Primele trei cele mai vizibile marci auto pe Facebook in Romania au peste 200. 000 de fani like-uri), la polul opus sunt brandurile de masini cu sub 300 de fani, marci exclusiviste precum , Lamborghini, Maserati. Din populatia Romaniei doar 6,6.

FOTO Salbaticia, in cele mai frumoase imagini ale lui 2013

Castigatorii premiilor pentru Wildlife Photographer of the Year au fost anuntati. Competitia anuala, sustinuta de Muzeul Istoriei National din Anglia si BBC Worldwide, alege cele mai bune imagini din toata lumea pentru creativitatea, maiestria si complexitatea tehnica.

FOTO A murit in saracie, suferinta si mizerie dupa ce a construit cele mai impunatoare cladiri din orasul in care traia

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

FOTO Povestea arhitectului care a murit in saracie, desi a construit cele mai impunatoare cladiri din Arad

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )