Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata urnele pentru CM 2022 - Varianta dificila, dar si cea mai usoara grupa pentru Romania

Hotnews Hotnews,
 Cum arata urnele pentru CM 2022 - Varianta dificila, dar si cea mai usoara grupa pentru Romania

Romania a avut o evolutie cenusie contra Irlandei de Nord, dar jocul rezultatelor i-a suras, iar tricolorii vor fi in urna a doua la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM din 2022, gazduit de Qatar. Lucrurile nu vor fi deloc usoare, mai ales in conditiile unor prestatii precum miercuri seara. Cum arata cea mai dificila grupa, dar si cea mai accesibila pentru calificarea la un turneu final mondial unde Romania nu a mai ajuns de 22 de ani. continuă pe Hotnews

S-au stabilit urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Ce adversari poate avea Romania

Romania a avut prestatii dezamagitoare in Liga Natiunilor, cu exceptia partidei de la Klagenfurt, cu Austria. Dar ajutati si de trei puncte castigate la masa verde in fata Norvegiei, tricolorii reusesc sa urce in urna a doua valorica pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Romania ii ia fata Rusiei, care a fost invinsa clar in .

China arata interes pentru achizitia de automobile de lux din Europa de Est

Apetitul Chinei pentru automobile premium este o veste buna pentru economiile din Europa de Est, care anterior erau ingrijorate cu privire la gradul lor ridicat de dependenta fata de uzinele care produc automobile, transmite Bloomberg, preluata de Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )