Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cum arata in viata reala sotia lui Firicel din Las Fierbinti. Actrita Liliana Mocanu e de nerecunoscut

Playtech Playtech,
Cum arata in viata reala sotia lui Firicel din Las Fierbinti. Actrita Liliana Mocanu e de nerecunoscut

In Las Fierbinti, este sotia lui Firicel o femeie simpla de la tara, in viata reala actrita Liliana Mocanu este o doamna eleganta si o femeie implinita. Detalii despre viata actritei, care interpreteaza celebrul rol in serialul de la PRO TV, au iesit la iveala si, cu siguranta, telespectatorii vor fi placut surprinsi de . continuă pe Playtech

Cum arata sotia primarului Vasile din Las Fierbinti! Gheorghe Ifrim are, in realitate, o viata total diferita

Vasile din serialul Las Fierbinti, sau Gheorghe Ifrim, are o familie minunata in realitate. Desi in serial, cel putin in primele sezoane, avea o sotie mofturoasa care isi ocupa timpul numai cu activitati de intretinere, nevasta, cea de acasa, este total diferita. De altfel, opusa este si viata sa reala, comparativ cu cea din serial.

Cum arata in realitate sotia actorului din serialul Vlad, de la PRO TV. Adrian Nartea are cu ce se mandri

Andrian Nartea, actorul care interpreteaza rolul lui Vlad in serialul cu acelasi nume, de la Pro TV, nu este milionar si in viata reala, dar se considera un om bogat. Le are alaturi de el pe sotia Alina si fiica Mara si este extrem de fericit. El a povestit cum a primit roul din Vlad .

Cat de frumoasa este sotia lui Dorel din Las Fierbinti. Mihai Rait Dragomir are cu ce se mandri, iar Bobonete le e nas

Mihai Rait Dragomir, sau Dorel din Las Fierbinti, este un actor desavarsit care are cu ce se mandri. Artistul are o sotie minunata ce a fost de acord ca bunul sau amic, Bobonete, sa le fie nas. Cum arata partenera de viata a lui Mihai? Cat de frumoasa este sotia lui Dorel din Las Fierbinti .

Larisa Vasile de la Exatlon, aventura extrema si in viata reala. Metoda inedita prin care a urcat pe Varful Omu

Larisa Vasile, tanara care a devenit cunoscuta publicului in urma participarii ei la Exatlon, are parte de aventura si in viata reala! Larisa a ales sa petreaca cateva zile de relaxare, intr-o zona racoroasa, unde nu a renuntat la sport. Fire activa, tanara a ales o metoda inediata pe care a folosit-o pentru a ajunge .

Cum arata viata de femeie singura a cantaretei Adele: exista distractie dupa divort

In aprilie si-a anuntat divortul de tatal copilului ei, iar, in iunie, a facut ultima postare pe contul ei de Instagram. Abia acum, in august, a revenit cantareata in spatiul online si ne-a pus pe toti la curent cu viata ei actuala. Ce a facut vedeta toata vara asta?.

Cum arata viata lui Petre Daea: Ma trezesc la 5. Plec cu GAMELA la mine si nu beau cafea. Concediul NU imi prinde bine. Am fost dupa doi ani si AM AVUT PROBLEME DE SANATATE

Controversatul ministru Petre Daea a facut dezvaluiri inedite din viata sa. Seful Agriculturii romanesti spune ca isi incepe programul foarte devreme, nu bea niciodata cafea, are acelasi ritual al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )