Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cum va arata WhatsApp cand vei putea folosi dark mode

Playtech Playtech,
Cum va arata WhatsApp cand vei putea folosi dark mode

A durat ceva, dar WhatsApp va avea, in sfarsit, o tema intunecata. Deocamdata, e in teste pentru Android, dar cu siguranta va fi si pentru utilizatorii cu iPhone. WhatsApp experimenteaza. continuă pe Playtech

Printul Harry si Meghan de Sussex nu vor mai putea folosi titula de Alteta sa regala. Ce nume de familie vor purta de acum incolo

Printul Harry si sotia sa, ducesa Meghan de Sussex, au renuntat la indatoririle princiare si nu vor mai putea folosi titulatura de Alteta sa regala, astfel ca, in acest context, lumea se intreaba ce.

Ce nume de familie vor purta Harry si Meghan dupa anuntul ca nu-si vor mai putea folosi titlurile regale

Printul Harry 35 de ani) si ducesa Meghan 38 de ani) nu vor mai avea voie sa foloseasca titulatura de Alteta sa regala, in urma deciziei lor de a se retrage din rolul de reprezentanti seniori ai monarhiei britanice. Cuplul ar putea folosi de acum inainte un alt nume.

SOC TOTAL: WhatsApp lanseaza VERSIUNEA iNTUNECATA! Cine o va putea folosi si ce optiuni INCREDIBILE are in meniu

Veste buna pentru impatimitii aplicatiei WhatsApp. Mult asteptatul modul negru al popularei aplicatiieste aproape gata de lansare, potrivit declaratiilor acordate publicatiei The Independent ale.

Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica, ca au fost stranse 115 semnaturi pentru a depune motiunea de cenzura, dupa asumarea raspunderii Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban? Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )