Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum a aratat rochia de mireasa lui Meghan Markle (FOTO si VIDEO)

B1 B1,
Cum a aratat rochia de mireasa lui Meghan Markle (FOTO si VIDEO)

Zi festiva in Marea Britanie! Nunta regala a Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle are loc sambata . Casatoria anului, unul dintre cele mai asteptate momente ale lui 2018, este punctata. continuă pe B1

Ceremonia religioasa a nuntii regale a inceput. Cum arata rochia lui Meghan Markle (FOTO si VIDEO)

Zi festiva in Marea Britanie! Nunta regala a Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle are loc sambata . Casatoria anului, unul dintre cele mai asteptate momente ale lui 2018, este punctata.

Rochia lui Meghan Markle este un tribut adus Printesei Diana

Rochia de mireasa a lui Meghan Markle, create de Clare Waight Keller, de la casa Givenchy, a relectat, intocmai, stilul ei personal minimal, sofisticat si cu linii curate, dar voalul ei incredibil de dramatic pare a fi o oda adusa Printesei Diana.

Nunta regala: Meghan Markle a surprins cu o rochie de mireasa extrem de simpla, dar cu substrat, si un voal lung de cinci metri FOTO

Fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) si printul britanic Harry 36 de ani) s-au casatorit in cadrul unei ceremonii emotionante. Mireasa a purtat o rochie simpla, cu maneca lunga si un voal alb lung de cinci metri, creatie Givenchy.

Cum arata cea de-a doua rochie purtata de Meghan Markle: sotia printului Harry a ales o tinuta sexy pentru petrecerea de seara FOTO

Dupa ce a impresionat cu o rochie de mireasa extrem de simpla, proaspata sotie a printului Harry, Meghan Markle, a ales o tinuta la fel de uimitoare pentru receptia de seara.

Nunta regala 2018. Prima imagine cu rochia lui Meghan Markle

Presa britanica a dezvaluit ca rochia de nunta pe care o va purta Meghan Markle este conceputa de designerii britanici RalphRusso. Pretul acesteia s-ar ridica la 100. 000 de lire. Potrivit surselor din lumea.

Cui a apartiunt tiara purtata de Meghan Markle la nunta

Meghan Markle a impresionat prin tinuta purtata la nunta, insa nu doar rochia a atras numeroase priviri. Tiara purtata de Meghan Markle aapartinut RegineiMary. Tiara Diamond Bandeau face parte din.

LIVE VIDEO Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle vor deveni Duce si Ducesa de Sussex. Mireasa se indreapta catre capela

Printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) se casatoresc sambata, la Windsor. Ceremonia, despre care ei au spus ca nu va fi una foarte solemna, ci distractiva, va incepe la ora 14. 00, ora Romaniei. Printii George si Charlotte vor face parte din alaiul miresei care va fi condusa la altar de printul Charles. Mireasa se indreapta spre capela, unde au sosit deja invitatii de seama.

LIVE VIDEO Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit. Ceremonia l-a emotionat pana la lacrimi pe print. Primele imagini cu mireasa

Printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) s-au casatorit la Capela St. George din Windsor, devenind astfel Duce si Ducesa de Sussex. Ceremonia a fost una extrem de emotionanta, iar daca mireasa a zambit tot timpul, mirele cu greu si-a putut stapani lacrimile.

Meghan Markle a purtat o rochie de mireasa Givenchy. Ce i-a spus Printul Harry cnd a vazut-o

Actrita americana Meghan Markle a ales o superba rochie Givenchy, cu maneci lungi, pentru nunta sa de sambata cu printul Harry, o rochie creata de designerul britanic Clare Waight Keller, conform agentiilor internationale citate de Agerpres.

Nunta regala. Meghan Markle este devastata de lipsa tatalui eide la nunta

Palatul Kensington tocmai a dezvaluit ca printul Charles o va duce pe Meghan Markle spre altar in timpul nuntii regale de sambata, dar mireasa a fost devastata de faptul ca tatal ei nu va luaparte la.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )