Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cum se asigura Ministerul Educatiei ca nu pierde fondurile nerambursabile acordate de Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Cum se asigura Ministerul Educatiei ca nu pierde fondurile nerambursabile acordate de Uniunea Europeana

Ministerul Educatiei sustine ca este exclus ca fondurile nerambursabile alocate pentru platforma nationala de internet wireless in scoli sa se piarda. Contractul, in valoare de 165 milioane de lei, a fost atribuit deja prin licitatie, dar fiind finantat prin fonduri UE este conditionat de implementarea altor doua platforme nationale asumate de Ministerul Educatiei: Catalogul Electronic si Biblioteca Virtuala, informeaza hotnews. ro. continuă pe Adevărul

Ministerul Educatiei pregateste licitatii IT de 475 milioane de lei pentru a nu pierde fondurile UE nerambursabile

Ministerul Educatiei, condus de Ecaterina Andronescu, sustine ca nu exista riscul pierderii fondurilor UE nerambursabile alocate pentru platforma nationala de internet wireless in scoli. Contractul, in valoare de 165 milioane de lei, a fost atribuit deja prin licitatie, dar fiind finantat prin fonduri UE este conditionat de implementarea altor doua platforme nationale asumate de Ministerul Educatiei: Catalogul Electronic si Biblioteca Virtuala, pentru care nu au fost semnate inca cererile de finantare. Vezi in articol cat vor costa si ce servicii vor oferi cele doua platforme IT din Educatie.

Rezultate finale titularizare 2019. Ministerul Educatiei a publicat astazi notele finale UPDATE

Rezultate finale titularizare 2019. Candidatii care au depus contestatie pentru examenul de titularizare de saptamana trecuta au aflat marti notele finale pe care le-au obtinut la proba scrisa a examenului. Pentru sustinerea acestei probe s-au inscris 27. 724 de candidati, dar la examen s-au prezentat numai 23. 572, potrivit datelor de la Ministerul Educatiei.

Ministerul Educatiei vrea sa dea cate 250 de lei fiecarui elev pentru manuale, rechizite si echipament sportiv

Elevii ar putea primi, din aceasta toamna, vouchere sociale in valoare totala de 250 de lei, potrivit unui proiect de hotarare de guvern pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Educatiei. Beneficiarii sunt elevii care nu au absente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )