Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum se bat corect albusurile. Cele mai frecvente greseli in bucatarie

Adevărul Adevărul,
Cum se bat corect albusurile. Cele mai frecvente greseli in bucatarie

O greseala minora poate compromite un preparat, acesta nemaiavand acelasi gust si aspect la care te-ai fi asteptat. in bucatarie atentia este importanta, asa ca iti aratam care sunt cele mai des intalnite greseli care pot strica o reteta. continuă pe Adevărul

Cele mai mari greseli facute dupa antrenamentul la sala, care va saboteaza efortul depus si va impiedica sa slabiti

Cu totii stim ca exercitiile fizice nu doar ca ne ajuta sa ne mentinem in forma si sanatosi, dar ne ofera si o stare de bine. Putini stiu insa ca este foarte important si ce facem dupa ce terminam antrenamentele, asa ca va prezentam o lista de greseli comune pe care ar trebui sa le evitati pentru a nu va sabota efortul depus.

Virgil Ivan, fost direct Medicover-Synevo, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru una dintre cele mai mari spagi date in domeniul medical

Virgil Ivan, fost director Medicover-Synevo, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru una dintre cele mai mari spagi date in domeniul medical, in dosarul in care fostul manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Constanta, Danut Capatana, a fost condamnat definitiv la 6 ani si 8 luni de inchisoare pentru spalare de bani si luare de mita.

Bacalaureat 2017. Peste 42.000 de contestatii au fost depuse. Unde s-au inregistrat cele mai multe

Peste 42. 000 de contestatii au fost inregistrate, la nivel national, in urma afisarii primelor rezultate la examenul de Bacalaureat, asta reprezentand 10% din numarul total de lucrari. Cele mai multe, 18. 616 la numar, au fost depuse la proba de Limba si Literatura Romana, potrivit Ministerului Educatiei.

Cele mai rapide stele din Calea Lactee provin dintr-o galaxie vecina

Cele mai rapide stele din Calea Lactee sunt celecare provin dintr-o galaxie vecina si au o istorie interesanta, sustine un nou studiu. Oamenii de stiinta au spus ca suspecteaza ca aproape 10. 000 de astfel de stele ultrarapide, din galaxia noastra, au luat nastere intr-o galaxie mica din apropiere, cunoscuta sub denumirea Large Magellanic Cloud LMC).

Atac cibernetic la una dintre cele mai mari burse de monede virtuale din lume. Hackerii ar fi furat milioane de dolari in bitcoin

Una dintre cele mai mari burse pentru tranzactionarea monedelor virtuale din lume, Bithumb, este anchetata, dupa ce a recunoscut ca PC-ul unuia dintre angajatii sai a fost atacat informatic. Hackerii ar fi furat datele personale ale unui numar de peste 30. 000 de clienti, iar unora dintre ei le-au fost furati bani.

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna iunie 2017

Locul 10: Istorie si mit in constiinta romaneasca. Editie aniversara adaugita si ilustrata - Lucian Boia Locul 9: Tiganii. Originile. migratia si prezenta lor in Europa - Angus FraserLocul 8: Mistica rugaciunii si a revolverului. Viata lui Corneliu Zelea Codreanu - Tatiana Niculescu BranIntra in articol pentru a vedea top 10 cele mai vandute carti GiftBooks in luna iunie.

STUDIU Care sunt cele mai populare seriale la care se uita romani

Un nou raport arata preferintele romanilor pentru seriale si care sunt cele mai populare astfel de productii in randul consumatorilor de gen.

STUDIU Care sunt cele mai populare seriale la care se uita romanii

Un nou raport arata preferintele romanilor pentru seriale si care sunt cele mai populare astfel de productii in randul consumatorilor de gen.

Topul liceelor din Teleorman. Cele mai bune rezultate la bac s-au inregistrat la la Liceul Pedagogic Mircea Scarlat Alexandria

Cele mai bune rezultate la prima sesiune a bacalaureatului din acest an s-au inregistrat la Liceul Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria. Aici promovabilitatea a fost de 86,08%.

Avertisment din Retezat: de ce este interzis scaldatul in lacurile glaciare, cele mai atractive locuri din parcul national

Turistii ajung in numar ridicat in aceasta perioada in Parcul National Retezat, iar zonele cele mai atractive sunt lacurile glaciare. Administratia rezervatiei naturale avertizeaza asupra pericolelor la care se expun calatorii care vor sa se scalde in ochiurile de apa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )