Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cum catalogheaza Alina Gorghiu demisia lui Ponta de la sefia PSD

România Liberă România Liberă,
Cum catalogheaza Alina Gorghiu demisia lui Ponta de la sefia PSD

Alina Gorgiu, copresedintele PNL, a declarat, duminica seara, la postul de televiziune B1 Tv, ca prin aceast anunt, Ponta vrea sa traga de timp, este o diversiune. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: Sanctiunea primita de Ponta este fara precedent in cazul unui premier in functie. Poate ca aceasta este solutia, daca amenda aplicata de cetateni in noiembrie 2014 nu l-a adus pe calea cea buna

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu ii transmite un memento premierului Victor Ponta privind obligativitatea deciziilor instantelor. Avertismentul Alinei Gorghiu vine dupa ce Ponta a fost amendat cu 20% din salariul.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD: O diversiune menita sa atenueze presiunea opiniei publice. Premierul inceaca sa castige timp (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca prin faptul ca a anuntat ca se retrage de la conducerea PSD, Victor ponta inc.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD: O diversiune menita sa atenueze presiunea opiniei publice. Premierul incearca sa castige timp (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca prin faptul ca a anuntat ca se retrage de la conducerea PSD, Victor ponta inc.

VIDEO Alina Gorghiu: Gestul lui Victor Ponta, doar o diversiune; astept demisia din fruntea Guvernului

Retragerea lui Victor Ponta de la presedintia PSD reprezinta doar o diversiune, iar acesta ar trebui sa-si dea demisia din fruntea Guvernului, pentru ca afecteaza imaginea Romaniei, a declarat co-presedintele PNL Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu: Victor Ponta minte si trebuie sa demisioneze!

Premierul Victor Ponta a fost complice la adoptarea ordonantei prin care se maresc salariile demnitarilor si se fereste de raspundere mintind, chiar cu riscul de a fi ridicol, spune Alina Gorghiu,.

Alina Gorghiu ii reaminteste lui Victor Ponta ca hotararile judecatoresti SUNT OBLIGATORII

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, ii aduce aminte premierului Victor Ponta ca in Romania hotararile judecatoresti nu sunt optionale, fie ca suntem sau nu de acord cu ele.

Alina Gorghiu, ATAC la adresa premierului: Ponta a fost complice la adoptarea ordonantei cu salariile demnitarilor

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis, vineri, pe pagina personala de Facebook, ca premierul Victor Ponta a fost complice la adoptarea ordonantei prin care se maresc salariile demnitarilor.

Alina Gorghiu se plange de cate radare sunt pe soselele din Romania: Daca sunteti norocosi, comunicati locatia!

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii roaga pe fanii sai de pe Facebook sa transmita mai departe unde zaresc aparate de radar, constatand ca sunt foarte multe astazi pe soselele din Romania.

Alina Gorghiu: Doar o guvernare nefunctionala se lauda cu inaugurarea a 10 kilometri de autostrada

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca doar o guvernare nefunctionala se lauda cu inaugurarea a 10 kilometri de autostrada si cu realizarea de a avea intarzieri de un an si jumatate in adoptarea unor programe, precum Programul Operational Infrastructura Mare.

Alina Gorghiu: Guvernarea este neoperationala. Niciun centimetru de autostrada nu a vazut lumina zilei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a postat sambata un mesaj pe Facebook, in care sustine ca guvernarea din Romania este neoperationala si nefunctionala si se lauda cu intarzieri in adoptarea unor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )