Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum circulam in vremea Ordonantei Militare. Ce acte trebuie sa prezinti autoritatilor cand iesi noaptea din casa

Adevărul Adevărul,
Cum circulam in vremea Ordonantei Militare. Ce acte trebuie sa prezinti autoritatilor cand iesi noaptea din casa

Ordonanta Militara recent emisa de Guvern interzice plimbarile dupa ora 22. 00, dar documentul a prevazut si doua exceptii: cei care sunt obligati sa lucreze sau cei care au o urgenta. Cei din urma sunt obligati sa completeze o declaratie pe proprie raspundere. continuă pe Adevărul

BOR ia masuri drastice, dupa anuntarea ordonantei militare. Ce se intampla cu nuntile si botezurile

Dupa ce, nu cu multa vreme in urma, Biserica Ortodoxa Romana, anunta, prin intermediul purtatorului de cuvant, ca bisericile nu vor fi inchise, deoarece coronavirusul nu se ia prin rugaciune, dupa ce mai multe voci cerusera inchiderea bisericilor, acum BOR isi reconsidera pozitia. BOR ia masuri drastice Pe baza Ordonantei militare nr. 1 din 17 .

Ce amenzi primesti daca incalci regulile ordonantei militare. Asa arata lista integrala

Atat persoanele fizice, cat si cele juridice, care incalca noile restrictii impuse de Guvern, prin intermediul Ordonantei militarenumarul2, pentru combaterea raspandirii noului coronavirus, risca amenzi de pana la 5. 000 de lei. Ce amenzi primesti daca incalci regulile ordonantei Daca iesi pe strada fara sa ai unul dintre motivele cuprinse in hotarare, poti incasa o amenda .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )