Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum a comentat presa din tara si cea internationala infrangerea Simonei Halep din finala turneului de la Madrid

Adevărul Adevărul,
Cum a comentat presa din tara si cea internationala infrangerea Simonei Halep din finala turneului de la Madrid

Finala pierduta de Simona Halep la Madrid, 4-6, 4-6 cu Kiki Bertens, a fost comentata atat de presa din Romania cat si de cea din strainatate. continuă pe Adevărul

VIDEO Dancila, despre protestele cu care a fost asteptata in tara: Romanii intotdeauna au fost oameni civilizati, de ce sa facem acum o alta impresie? La Bucuresti este si presa din alte state europene

Comentand protestele cu care a fost intampinata, in ultimele doua zile, la Cluj, Arad si in Timis, premierul a sustinut ca romanii trebuie sa se manifeste civilizat, mai ales ca la Bucuresti se afla si presa din alte state europene si nu vrem sa dam o imagine Romaniei care nu este conforma cu realitatea. Desi exista imagini cu protestatarii care au intampinat-o la Cluj, unde au alergat dupa ea, fiind nevoie de jandarmi pentru a-i opri pe manifestanti, Viorica Dancila a sustinut ca presa nu a reflecat realitatea si ca nu a fost alergata. Guvernul este destul de curajos si nu poate fi alergat.

Electricitatea din tara noastra, printre cele mai scumpe din regiune

Pretul energiei electrice pe piata spot din tara noastra a fost ieri printre cele mai mari din regiune, fiind similar cu cel din Ungaria, pe fondul inchiderii unui reactor nuclear si a unei productii foarte mici de energie eoliana, potrivit datelor Transelectrica si OPCOM, analizate de Agerpres.

VREMEA. Prognoza meteo saptamana 13-19 mai. Grindina si ploi in mai multe zone din tara

VREMEA se incalzeste in zilele ce urmeaza. Mercurul termometrelor va urca pana la 24 de grade, dar vor fi si ploi. VREMEAva fi calda pana marti, cand vremea intra din nou printr-un proces de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )