Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum comenteaza Ilie Nastase decizia Simonei Halep de a nu merge la Rio si ce crede despre port drapelul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Cum comenteaza Ilie Nastase decizia Simonei Halep de a nu merge la Rio si ce crede despre port drapelul Romaniei

Ilie Nastase a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor incepe pe 5 august. continuă pe Adevărul

Cum comenteaza Ilie Nastase decizia Simonei Halep, de a nu participa la Jocurile Olimpice

Ilie Nastase a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor incepe pe 5 august, scrie Adevarul. Aceasta este decizia ei, mai pot eu sa spun ceva?.

Cum a reactionat Alin Petrache, presedintele COSR, la decizia Simonei Halep de a sari peste Rio

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de teama virusului Zika, intr-un mesaj postat, vineri, pe pagina personala de Facebook.

Aceasta este decizia ei, mai pot eu sa spun ceva?. Un fost sportiv comenteaza anuntul Simonei Halep de a se retrage de la Jocurile Olimpice

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio in contextul problemei cauzata de virusul Zika. Ilie Nastase, fost tenismen, nu a vrut sa faca multe comentarii in acest sens.

Simona Halep nu va participa la Olimpiada de la Rio. Reactia lui Ilie Nastase

Fostul presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR) Ilie Nastase precizat ca Simona Halep stie singura ce e mai bine pentru ea, dupa ce jucatoarea de tenis a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza riscului de contaminare cu virusul Zika.

Virginia Ruzici, despre viitorul Simonei Halep. Cand poate ajunge numarul 1 WTA

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a vorbit despre viitorul sportivei pe care o consiliaza de opt ani de zile. Fosta campioana de laRoland Garrosa marturisit ca Simona se pregateste tot mai mult.

Acum ti-ai aratat caracterul. Val de critici la adresa Simonei Halep dupa decizia de a nu participa la Olimpiada

Simona Halep a decis sa nu riste nimic: cea mai buna tenismena a Romaniei a luat hotararea sa nu ia parte la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro de teama virusului Zika.

Virginia Ruzici atinge punctele fierbinti din cariera Simonei Halep: cand va castiga un Grand Slam si cand poate deveni numarul 1 WTA

Simona Halep a jucat o singura finala de Grand Slam, inclinandu-se in fata Mariei Sarapova la French Open, in urma cu doi ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )