Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cum comenteaza Traian Basescu candidatura Monicai Macovei la alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza Traian Basescu candidatura Monicai Macovei la alegerile prezidentiale

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca pentru el nu este nicio surpriza ca Monica Macovei isi anunta candidatura la alegerile prezidentiale, dar si ca nu i se pare corect sa continue procesul de rupere si distribuire a voturilor. continuă pe România Liberă

Traian Basescu despre o candidatura a Monicai Macovei la prezidentiale ca independent: Continua procesul de rupere a voturilor. E in stare de multe compromisuri/ Nu pot sa o sprijin, desi ar avea toate datele sa fie un candidat bun

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la B1TV, ca nu o va sprijini pe Monica Macovei daca aceasta va candida ca independent in alegerile prezidentiale, motivand prin faptul ca s-a angajat sa il sustina pe candidatul PMP Cristian Diaconescu, desi europarlamentarul PDL ar avea toate datele sa fie un presedinte bun. Seful statului a acuzat-o, totodata, de faptul ca a fost in stare de multe compromisuri si ca nu e corect sa continue procesul de rupere a voturilor in conditiile in care, considera Traian Basescu, in Romania cineva nu poate iesi presedinte ca independente.

Traian Basescu isi desfiinteaza aproape toti urmasii

Presedintele Traian Basescu a dat de pamant cu toti candidatii la alegerile prezidentiale. Cel mai vehement a fost, surprinzator, impotriva Monicai Macovei, care si-a anuntat candidatura ca independent. Singurul care a scapat a fost Cristian Diaconescu, candidatul PMP.

Traian Basescu loveste cu manie in candidatii la Presedintie

Presedintele Traian Basescu a dat de pamant cu toti candidatii la alegerile prezidentiale. Cel mai vehement a fost, surprinzator, impotriva Monicai Macovei, care si-a anuntat candidatura ca independent. Singurul care a scapat a fost Cristian Diaconescu, candidatul PMP.

Traian Basescu, despre propunerile pentru Buget si Cultura: in principiu le voi respinge. Poate isi retrag ei candidatura (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 Tv, ca in principiu va respinge propunerile de ministri facute de premierul Victor Ponta pentru Bug.

Traian Basescu: Indiferent cine va fi presedinte, nu va putea sa schimbe majoritatea parlamentara (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, marti, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 Tv, despre posibilitatea schimbarii majoritatii guvernamentale dupa alegerile prezidentiale. Faceti.

Traian Basescu: Sunt candidati la prezidentiale care au lucruri ascunse in CV-uri. ii voi dezbraca public!

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va face dezvaluiri importante despre candidatii la alegerile prezidentiale din toamna in timpul campaniei electorale.

VIDEO Traian Basescu, la B1TV: In aceasta campanie le voi spune pe toate la toti, ca eu nu candidez. Sunt candidati deja anuntati care au lucruri ascunse in CV-ul lor, pe unii dintre ei ii voi dezbraca public

Presedintele Traian Basescu a avertizat ca in campania electorala pentru alegerile prezidentiale ii va dezbraca public pe unii candidati, care au lucruri ascunse in CV-ul lor, lucruri pe care le tainuiesc, in conditiile in care s-a adunat prea mult lichelism in spatiul public.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, asteptat la Hora de la Prislop

Daca e luna august, e Hora de la Prislop. Un eveniment la care este asteptat sa participe si presedintele Traian Basescu. Invitatia a fost trimisa, acum asteptandu-se confirmarea participarii. Hora de la Prislop, editia 2014, va avea loc in data de 17 august.

Avocatul lui Voiculescu cere audierea lui Ilie Sarbu, Traian Basescu si Dacian Ciolos

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghe Mateut cere audierea, in dosarul ICA, lui Ilie Sarbu, ministrul agriculturii in perioada privatizarii institutului, de asemenea a mai cerut si audierea presedintelui tarii, Traian Basescu, ca martor in acest dosar, la acea vreme Basescu fiind primarul capitalei si totodata avocatul cere audierea si lui Dacian Ciolos, nominalizat pentru un nou mandat de comisar european pe agricultura.

Ponta: Astept hartia prin care Traian Basescu ii respinge pe Manta si Biro si apoi fac alte propuneri

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca asteapta ca presedintele Traian Basescu sa respinga printr-un act oficial propunerile de ministri pentru Buget si Cultura si abia apoi va face alte doua nominalizari, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )