Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cum au construit militarii Spitalul de Campanie ROL 2 - VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cum au construit militarii Spitalul de Campanie ROL 2 - VIDEO

Spitalul Militar de Campanie ROL 2 a fost conceput si construit ca sectie externa a Spitalului Militar Central. Formatiunea medicala a fost amplasat in incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan Otopeni. continuă pe Adevărul

Spitalul Militar de Campanie Rol II va primi toate acreditarile in urmatoarele ore. Iohannis: Dupa ce se termina aceasta criza, care din pacate va mai dura, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc (VIDEO)

Spitalul Militar de Campanie Rol II, sectie externa a Spitalului Militar Central din incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan din Otopeni, va primi toate acreditarile si va intra.

Presedintele si premierul au ajuns la Spitalul Militar de Campanie Rol II din Otopeni. Iohannis: Arata bine aici (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a ajuns sambata la Spitalul Militar de Campanie Rol II, sectie externa a Spitalului Militar Central din incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana As.

Spitalul militar de campanie ROL 2 a fost declarat operational. Aici vor ajunge pacientii potential infectati cu SARS-CoV-2 VIDEO

Spitalul ROL 2 va functiona ca sectie externa a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central SUUMC). Facilitatea medicala va asigura asistenta medicala specializata pentru pacientii potential infectati cu virusul SARS-CoV-2, cazurile usoare si medii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )