Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cum au contribuit Sebastian Ghita si Dan Voiculescu la victoria lui Klaus Iohannis

B1 B1,
Cum au contribuit Sebastian Ghita si Dan Voiculescu la victoria lui Klaus Iohannis

Valul urias de simpatie pentru presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, nu ar fi capatat, probabil, dimensiuni atat de ridicate fara contrastul puternic al contracandidatului sau, zugravit involuntar de. continuă pe B1

Sebastian Ghita, deputat PSD, la TVR 2: Nu ma asteptam ca Partidul Facebook si Partidul Diaspora sa influenteze decisiv alegerile/ Nu voi mai candida acum la sefia partidului

Deputatul PSD Sebastian Ghita, omul care controleaza postul Romania TV, a declarat, intr-o interventie telefonica la Ora de stiri de pe TVR2, ca nu se astepta ca doua partide noi aparute, Partidul Facebook si Partidul Diaspora sa influenteze decisiv alegerile. Am inteles mesajul acestor oameni din diaspora si al tinerilor. PSD-ul si domnul Ponta au beneficiat la randul lor de sprijinul Partidului Facebook cand l-am suspendat pe Traian Basescu, cand am criticat personaje ca Videanu, Udrea. , a declarat Ghita.

Sebastian Ghita: in actuala conjunctura NU SE MAI RECOMANDA discutii despre candidaturi la sefia PSD

Sebastian Ghita, presedintele suspendat al PSD Online, a declarat, marti, ca in actuala conjunctura cauzata data de pierderea alegerilor prezidentialelor nu se mai recomanda discutii despre candidaturi la eventuale pozitii de conducere in partid si ca echipa Ponta-Dragnea trebuie sa respecte mesajul alegatorilor.

Sebastian Ghita: Partidul Facebook si Partidul Diaspora au castigat alegerile

Deputatul PSD Sebastian Ghita, omul care controleaza postul Romania TV, a declarat, intr-o interventie telefonica la Ora de stiri, ca nu se astepta ca doua partide noi aparute, Partidul Facebook si Partidul Diaspora sa influenteze decisiv alegerile.

Sebastian Ghita: Nu ma asteptam ca Partidul Facebook si Partidul Diaspora sa influenteze decisiv alegerile

Deputatul PSD Sebastian Ghita, care controleaza postul Romania TV,a declarat, luni seara, TVR2, ca nu se astepta ca doua partide noi aparute, Partidul Facebook si Partidul Diaspora sa influenteze decisiv alegerile, conform Hotnews. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )