Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cum se va desfasura Evaluarea Nationala. Peste cinci mii de elevi constanteni s-au inscris la examen

Adevărul Adevărul,
Cum se va desfasura Evaluarea Nationala. Peste cinci mii de elevi constanteni s-au inscris la examen

Peste cinci mii de elevi constanteni s-au inscris la examenul de Evaluare Nationala 2018. Prima proba se va desfasura pe 11 iunie, iar pe 19 iunie se vor afisa rezultatele. continuă pe Adevărul

Elevii de clasa a VIII-a intra in vacanta. De luni, 11 iunie, incepe Evaluarea Nationala

Cei peste 171. 000 de elevi de clasa a VIII-a incheie vineri cursurile, iar de luni vor sustine Evaluarea Nationala. Primele rezultate vor fi anuntate in 19 iunie, iar rezultatele finale ale examenului vor fi afisate in 23 iunie.

EVALUAREA NATIONALA 2018. Peste 150.000 de absolventi de clasa a VIII-a sunt asteptati sa participe la Evaluarea Nationala

Peste 150. 000 de absolventi de clasa a VIII-a sunt asteptati sa participe la sesiunea din acest an a Evaluarii Nationale, potrivit unui comunicat, transmis de Ministerul Educatiei.

EVALUAREA NATIONALA 2018. 7 iunie proba la Matematica pentru olimpici

Joi, 7 iunie, este programata EVALUAREA NATIONALA 2018 la Matematica pentru olimpici. Olimpicii au sustinut miercuri, 6 iunie, prima proba a EVALUARII.

EVALUAREA NATIONALA 2018. Ultimele informatii pentru elevii de clasa a VIII-a

Elevii claselor a VIII-a termina vineri cursurile. Luni, 11 iunie, are loc prima proba a Evaluarii Nationale, la Limba si literatura romana. Elevii din.

O eleva cu media generala 9.20 nu poate intra in Evaluarea Nationala. Profesorul de matematica, acuzat ca a ascuns notele de corigenta ale adolescentei

O eleva a unuia dintre cele mai prestigioase colegii din tara nu poate intra in examenul de evaluare nationala, desi a incheiat clasa a VIII-a cu media generala 9. Profesorul de matematica a lasat-o corigenta, invocand faptul ca are memorie scurta si ca nu s-ar putea descurca la un liceu teoretic. Parintii acuza profesorul ca a terorizat copilul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )