Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a devenit Bill Gates Mos Craciun pentru o tanara de pe internet

Adevărul Adevărul,
Cum a devenit Bill Gates Mos Craciun pentru o tanara de pe internet

An de an, site-ul Reddit organizeaza cea mai mare sesiune de Secret Santa din lume. Zeci de mii de utilizatori ai site-ului sunt cuplati si isi trimit cadouri reciproc. Anul acesta a fost mai norocos pentru o fata de pe Reddit, deoarece Mos Craciun pentru ea a fost Bill Gates. continuă pe Adevărul

Primaria Galati - Mos Craciun pentru 700 de familii sarace din oras

Pachetele de Craciun pentru persoanele asistate de Cantina de Ajutor Social a Primariei Galati contin anul acesta produse din carne specifice sarbatorilor de iarna carnati, toba, slanina, lebar) si mai multe sortimente de dulciuri.

Investitorul strain al F64? O farsa de marketing gandita si secretoasa - Mos Craciun e investitorul

Dupa ce vineri reprezentantii F64 au anuntat ca magazinul are un investitor strain, astazi surpriza a venit. A fost doar o miscare de marketing surprinzatoare si socanta, in care magazinul si-a anuntat cifrele si strategia de sarbatori: F64 a devenit magazinul lui Mos Craciun.

Mos Craciun a devenit actionar: Cum isi promoveaza un magazin din Romania campania de ...

Magazinul de echipamente foto-video F64 a dezvaluit identitatea noului sau actionar surpriza, fiind vorba despre Mos Craciun. Asa-zisa vanzare catre un investitor strain, anuntata de companie saptamana trecuta, este o actiune care face parte din campania de Sarbatori. F64 devine in luna decembrie Magazinul lui Mos Craciun, campanie prin care se vor strange daruri pentru copiii defavorizati. Astfel, toti clientii si nu numai, sunt asteptati in magazinul F64 din B-dul Unirii nr. 45, pentru .

Cat valoreaza Mos Craciun, cel mai puternic brand din lume.

Cum ajunge Mos Craciun la toti copiii din lume, intr-o singura noapte? Cum incape mosul cel rotofei pe horn? Si de ce seamana mosul asa de tare cu bunicul? Daca ati trecut de varsta acestor intrebari si stiti cat de important este mosul pentru comert, probabil ca v-ati intrebat si cat valoreaza brandul Mos Craciun. Ei bine, compania londoneza Brand Finance, speicalizata in evaluari de marci comerciale, a gasit raspunsul la aceasta intrebare, in urma unui studiu. Este cel mai scump brand .

Mos Craciun a venit si pentru copiii strazii din Bucuresti

Mos Craciun a venit si pentru copiii ce provin din familiile defavorizate care traiesc in strada sau in adaposturi improvizate: peste 50 de micuti s-au bucurat, au dansat si au primit cadouri la petrecerea de Craciun organizata de Samusocial din Romania, Serviciul de Ajutor Mobil de Urgenta pentru persoanele desocializate.

Targoviste: Mos Craciun va cobori din Turnul Chindiei in rapel

Sosirea lui Mos Craciun, de anul acesta va fi un moment inedit pentru toti targovistenii. Mosul a renuntat la caleasca si isi va face aparitia in Turnul Chindiei, simbolul orasului, dupa care va fi urmat de un alai pana in oraselul special contruit pentru el in Piata Tricolorului, pe data de 20 decembrie, incepand cu ora 17.

Targoviste: Mos Craciun isi va face aparitia in Turnul Chindiei. Va face rapel

Sosirea lui Mos Craciun, de anul acesta va fi un moment inedit pentru toti targovistenii. Mosul a renuntat la caleasca si isi va face aparitia in Turnul Chindiei, simbolul orasului, dupa care va fi urmat de un alai pana in oraselul special contruit pentru el in Piata Tricolorului, pe data de 20 decembrie, incepand cu ora 17.

FOTO: Decor in stil baroc pentru Mos Craciun.

La Viena, povestea lui Mos Craciun se desfasoara in stil baroc, pe muzica lui Mozart, in decor cu palate si magazine incarcate cu decoratiuni de sarbatori. Traditiile sunt respectate an de an si fac casa buna cu modernul. Aici povestea incepe exact cu patru saptamani inainte de Craciun, iar eu am nimerit in acest decor unic chiar in mijlocul Adventului. Iluminatia feerica si numeroasele targuri special amenajate am numarat nu mai putin de 7 astfel de amenajari in centrul orasului), toate .

Mos Craciun a venit mai devreme pentru o familie cu sapte copii din Zarnesti, dupa ce cazul a fost prezentat la Antena 3

Mos Craciun a venit mai devreme pentru o familie cu sapte copii din Zarnesti care nu avea ce pune pe masa de sarbatori. Dupa ce cazul a fost prezentat de Antena 3, mai multi oameni cu suflet mare din Romania.

FOTO Mos Craciun a venit mai devreme pentru copiii din centrele de plasament

Micutii din centrele de plasament din subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului DGASPC) Valcea au fost vizitati astazi de Mos Craciun si spiridusii acestuia. Copiii l-au primit cum se cuvine pe Mos, cu poezii si colinde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )