Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a devenit cainele cel mai bun prieten al omului

România Liberă România Liberă,
Cum a devenit cainele cel mai bun prieten al omului

Cainele ar fi devenit cel mai bun prieten al omului cu ajutorul unui hormon numit ocitocina, conform unui studiu realizat de cercetatorii japonezi, conform slate. fr, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Cercetatorii au aflat cum a devenit cainele a devenit cel mai bun prieten al omului

Ocitocina este hormonul cu ajutorul caruia cainele a devenit cel mai bun prieten al omului. Aceasta este concluzia unui studiu realizat recent in Japonia, informeaza slate. fr. Organismele acestor patrupede si.

Gala Premiilor Laureus: Sarbul Novak Djokovic, ales cel mai bun sportiv al anului 2014

Tenismanul sarb Novak Djokovic, nr. 1 mondial si campion la Wimbledon in 2014, a fost distins miercuri cu Premiul Laureus pentru cel mai bun sportiv al anului 2014, cu prilejul galei gazduite de Marele Teatru din.

Premiile Laureus: Novak Djokovic, cel mai bun sportiv din 2014

Jucatorul de tenis Novak Djokovic a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2014 la Gala Premiilor Laureus, dupa ce a cucerit titlul la Wimbledon si a incheiat anul pe primul loc in ierarhia ATP.

Fondul STK Europe, apreciere de 9,31%

Titlurile fondului STK Europe au urcat cu 9,31% fata de moneda euro, in perioada 3-10 aprilie 2015, reprezentand cel mai bun randament de pe piata fondurilor.

Titlurile Rompetrol Rafinare, in urcare cu 17,86%

Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) au crescut cu 17,86%, in perioada 6-10 aprilie 2015, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti.

IKEA cauta cel mai bun loc pentru un magazin in Brasov

Grupul suedez a anuntat inca din 2012 ca intentioneaza sa deschisa si alte magazine in afara celui din capitala si unul dintre orasele vizate este Brasovul. Acum chiar se cauta o locatie in Brasov.

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus in tara

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus vineri in tara, informeaza B1 TV. El a fost prins in luna septembrie la Madrid dupa opt ani de cautari. Interlopul a fiost adus cu o cursa de.

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus in tara (VIDEO)

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus vineri in tara, informeaza B1 TV. El a fost prins in luna septembrie la Madrid dupa opt ani de cautari. Interlopul a fost adus cu o cursa de.

GTA V, cel mai popular joc pe Steam

GTA V este cel mai popular joc pe Steam, dintre titlurile care nu sunt produse de Valve. in fiecare din zilele de dupa lansare s-au inregistrat peste 300. 000 de jucatori simultan, GTA V fiind depasit la acest.

Cel mai mare concurs de alergare din Transilvania care aduna sportivi din toata lumea: Maratonul International AROBS

Peste 3500 de sportivi, amatori si profesionisti, sunt asteptati duminica aceasta, 19 aprilie, pe stadionul Cluj Arena, la Maratonul International AROBS Cluj, cel mai mare concurs de alegare din Transilvania. Evenimentul reuneste atleti din 23 de tari si a ajuns la a cincea editie, fiind organizat de Runners Club.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )