Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cum distruge lumea moderna una dintre cele mai frumoase legaturi sociale: Se pierde cel mai solid argument de apartenenta la familie, valori si traditii

Adevărul Adevărul,
Cum distruge lumea moderna una dintre cele mai frumoase legaturi sociale: Se pierde cel mai solid argument de apartenenta la familie, valori si traditii

Dincolo de nenumarate avantaje, schimbarile aduse de lumea moderna in care traim implica pierderi care cu greu pot fi suplinite de orice progres tehnologic, economic sau de orice alta natura. Printre aceste victime colaterale se numara distrugerea uneia dintre cele mai frumoase relatii pe care familia s-a bazat dintotdeauna. continuă pe Adevărul

Interzis sub 18 ani! Una dintre cele mai populare aplicatii nu mai poate fi accesata de minori

Cei care isi faceau griji in privinta copiilor care petrec timp pe Tinder pot acum dormi mai linistiti, deoarece a fost implementat un nou set de restrictii pe platforma, informeaza publicatia online.

Seism puternic intr-una dintre cele mai sarace tari de pe glob

Un seism de magnitudinea 6,2 a fost inregistrat marti in arhipelagul Vanuatu, a anuntat Institutul american de studii geologice USGS), iar deocamdata nu au fost semnalate pagube materiale si nu s-a emis avertizare de tsunami, transmite AFP, citata de Agerpres.

VIDEO Transalpina a fost deschisa: ce restrictii au ramas pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara

Traficul rutier pe Transalpina, una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara, a fost redeschis, dupa aproape opt luni in care drumul ce strabate zona de granita a judetelor Hunedoara, Alba, Valcea, Sibiu si Gorj a fost interzis.

Noua destinatie a verii. Zborul care te duce spre una dintre cele mai ravnite plaje ale lumii. Costul unui bilet incepe de la 129 de lei

De pe aeroportul din Cluj-Napoca se va putea zbura, din 2 august, spre Malaga, in sudul Spaniei, locul de nastere al celebrului pictor Pablo Picasso si locul unde se afla una dintre cele mai cautate plaje din lume, potrivit site-urilor turistice. Operatorul aerian care a introdus aceasta cursa este Wizz Air.

Unul dintre cele mai grosolane falsuri din istoria Romaniei: cum a fost inventata de boieri istoria Moldovei

Unul dintre cele mai grosolane falsuri ale istoriei poporului roman a fost asa-numita Cronica lui Huru. Este vorba de o istorie a Moldovei si a originii poporului roman, inventata probabil de o familie boiereasca pentru a dovedi legatura romanilor cu daci si romanii.

OK! Recunosti vedeta in copilarie? Acum e una dintre cele mai sexy femei celebre!

Inainte sa ne seduca iremediabil cu alura ei de inger pe pamant, cu trupul perfect si picioarele interminabile, frumoasa blondina era o papusa in adevaratul sens al cuvantului.

Unele dintre cele mai mari site-uri de tehnologie din lume tocmai au intrat in faliment

Gawker Media detine unele dintre cele mai populare site-uri de tech din lume, pe langa multe alte domenii de activitate. Din pacate, trustul tocmai a intrat in faliment. Daca petreceti o cantitate semnificativa de timp online, este aproape inevitabil sa nu va fi lovit de articole de pe Gizmodo, Jezebel, Deadsping, Jalopnik, Kotaku, Lifehacker, io9 [].

Acestea sunt cele mai rapide masini facute vreodata! Ating viteze absurde

Am vazut acum cateva zile topul celor mai scumpe masini vandute vreodata. Azi ne uitam la 5 dintre cele mai rapide masini, de serie bineinteles, pentru ca, la sfarsitul zilei, cui ii plac masinile si nu.

Cum tratezi cele mai frecvente tipuri de dureri

Durerea - indiferent daca este vorba de o intepatura de albina sau de un os rupt - este o experienta senzoriala si emotionala neplacuta. Din fericire, exista cateva metode prin care poti ameliora unele dintre cele mai frecvente tipuri de dureri.

Nu doctorii, ci coruptia m-a lasat fara maini! Una dintre victimele din Colectiv a postat cateva fotografii socante, facute la scurt timp dupa tragedie (FOTO)

Mariana Oprea, una dintre persoanele care au supravietuit infernului din Colectiv, a postat pe Facebook cateva fotografii facute la scurt timp dupa tragedie. Tedy, asa cum ii spun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )