Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cum este privita corectia copiilor in cele mai populare sisteme de educatie parentala?

Adevărul Adevărul,
Cum este privita corectia copiilor in cele mai populare sisteme de educatie parentala?

Disciplinarea copiilor este una dintre cele mai dificile sarcini parentale, dar, de asemenea, si una dintre cele mai importante. Esential este sa-l ajutam pe copil sa-si formeze o imagine de sine buna. Ca sa aiba incredere in propriile forte, trebuie sa-l sprijinim sa ia decizii de unul singur, sa fie responsabil inca de mic. Dar, pe langa toate acestea, avem si prilejul de a-l ajuta sa-si organizeze viata, cunoscand si respectand anumite limite. continuă pe Adevărul

Cele mai populare telefoane mobile in Romania

Interesul romanilor pentru telefoane inteligente e inca ridicat si acestia prefera, de cele mai multe ori, marcile mari de la care urmaresc telefoane premium al caror pret a mai scazut. Aleg astfel modele mai vechi, dar mai ieftine.

Cele mai mari greseli pe care cuplurile le fac in pat si sfaturi pentru un sex mai bun

Cercetatorii au confirmat faptul ca sexul este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei relatii. Dar se poate intampla sa apara probleme pentru ca partenerii nu realizeaza greselile aparent minore pe care le fac in dormitor.

Carla Popescu, frumoasa cu origini cubaneze care joaca pentru Romania. Este una dintre cele mai talentate baschetbaliste din tara

Carla Antonia Popescu are 16 ani ani si face parte din echipa nationala under 16 a Romaniei, care a reusit o performanta istorica: obtinerea titlului de vicecampioana europeana, in Divizia B, si calificarea, astfel, in Divizia A, unde joaca cele mai bune echipe din Europa.

9 minuni ale lumii se afla in pericol de a disparea pentru totdeauna: povestea unora dintre cele mai frumoase locuri si cum sunt distruse FOTO

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) a publicat o lista a locurilor incluse in Patrimoniul Mondial care sunt in pericol de a disparea in viitor. Va prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase locuri din lume care sunt amenintate si motivele pentru care unii dintre noi s-ar putea sa nu mai avem sansa de a le vizita vreodata.

Pozitii sexuale inedite care lucreaza toti muschii corpului: Joystick, unul dintre cele mai incitante exercitii pentru barbati

Sexul si sportul merg mana in mana. Daca nu isi place sa mergi la sala, dar vrei sa faci sport, incearca 10 dintre cele mai incitante pozitii sexuale care iti lucreaza toti uschii corpul.

MTV EMA 2016: Beyonce si Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari

Cantareata RB americana Beyonce si cantaretul pop canadian Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari - cate cinci - la MTV European Music Awards MTV EMA) 2016, informeaza site-ul publicatiei The Hollywood Reporter, citat de News. ro.

Cele mai nepotrivite perechi de zodii. Cu cine nu trebuie sa te cuplezi

Nepotrivirea de caracter reprezinta una dintre cele mai des intalnite motive pentru care cuplurile se despart, scrie unica. ro. Zodiile pot fi impartite in perechi perfect compatibile, dar.

Cele mai ciudate orgasme: Femeile dezvaluie momentele in care au ajuns pe culmile placerii fara a face sex

Nu doar ca femeile pot avea orgasm cu sau fara sex, dar aparent il pot experimenta in cele mai ciudate si nepotrivite momente. Mai multe femei au impartasit momentele lor neasteptate de extaz.

Telefoanele mobile, o adevarata amenintare la educatia copiilor: gadgeturile influenteaza rezultatele la doua dintre cele mai importante materii

Un studiu realizat pe 8000 de prescolari a scos la iveala ca folosirea gadgeturilor reprezinta o adevarata amenintare la educatia copiilor, acestea infuentand atat rezultatele scolare cat si comportamentul celor mici.

Tudor Chirila, precizari dupa ce a criticat trupele de coveruri la VR: De cele mai multe ori fac bani pe spinarea celor care au compus piesele pe care le canta ei

Actorul si solistul trupei Vama Tudor Chirila si-a exprimat dezacordul fata de trupele de coveruri in timpul show-ului Vocea Romaniei, din al carui juriu face parte. Artistul a revenit ulterior cu mai multe explicatii pe Facebook, precizand ca nu este vorba de bani, ci de principiu: formatiile de acest gen fac bani pe spinarea celo care compun piesele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )